Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-11-2013 15:27)lons napisał(a): Workis szczery jesteś
Na taki przelew mi wystarczy jeden dzień albo i mniej
W jaki sposób niby osiągasz taki przelew nawet i w jeden dzień?
bot i to nawet ode mnie, mniej więcej w połowie stycznia zaczęły się prace od lutego pracuje pełną parą , żadnego bana nie dostałem, poza tym bot sam w sobie nie łamie ich regulaminu (multikonta też nie a wręcz udostępniają narzędzia wspierające zbieranie pkt na wielu kontach )
Status zablokowany mają konta które fb mi przywiesiło , muszę przejść weryfikację zdjęć znajomych :/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2013 17:47 przez patryk006.)
Aktualnie nie zarabiam na bocie, gdyż większość kont na FB mi poblokowali, znalazłem lepszy sposób, ktorym można wyciągnąć nawet 7-10 zł w godzinę, jednak jest on bardzo nudny i ostatnio mi się nawet nie chce...
(26-11-2013 17:16)lons napisał(a): Aktualnie nie zarabiam na bocie, gdyż większość kont na FB mi poblokowali, znalazłem lepszy sposób, ktorym można wyciągnąć nawet 7-10 zł w godzinę, jednak jest on bardzo nudny i ostatnio mi się nawet nie chce...
Nudny nie nudny, ważne, że się zarabia. Więc mógłbyś się nim podzielić.
Mam pytanie, które mnie ostatnio nurtuje.
Czy za zarobki z Fancopa trzeba się rozliczać z urzędem skarbowym ? Nigdy wcześniej nie wiedziałem, że muszę odprowadzać jakieś podatki z takich rzeczy, ale dzisiaj trochę poczytałem o podatkach i wychodzi na to, że raczej trzeba. Więc jak to jest?
Zgodnie z prawem rozliczac sie musisz z kazdej zlotowki, do zarabiania na takim Fancopie np. jest bodajze PIT-36 i pole [Inne]. Ale nie radze mi wierzyc jak w wyrocznie, najlepiej sprawdzic samemu poprzez telefon do US. Ewentualnie olać to i liczyć, ze US sie do tych kilku czy kilkudziesieciu czy nawet kilkuset zlotowek miesiecznie nie przywali - i na 99,99% mieć racje czego oczywiscie polecić nie moge.
pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2014 17:18 przez Workis.)