Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Dziennik Pracy - AdrYan » Dziennik pracy użytkownika z serwisu FireCash.org

Autor Wiadomość
RE: Dziennik Pracy - AdrYan
Sprawdź:
@up dokładnie, okryłeś sie wstydem i hańbą przed społecznością FC Jerk2 myśle ze powinieneś kontynuować tylko że z kontem u konkurencji 4
(30-05-2013 20:07)kazik0o napisaÅ‚(a):  AdrYan12 fajnie by byÅ‚o jak znów byÅ› zaczÄ…Å‚ pisać taki "dziennik" tyle że tym razem w dziale "Dyskusja o Uploadzie" ponieważ z pewnoÅ›ciÄ… zaciekawiÅ‚eÅ› tym dziennikiem kilka osób i chcieli by go oni dalej czytać a w tym ww dziale myÅ›lÄ™ że bÄ™dzie go sporo osób czytaÅ‚o, co prawda zaczÄ…Å‚ już tam podobny temat sedor (czy jakoÅ› tak Tongue) ale również chciaÅ‚bym poczytać takie cóś osoby Å›wieżej w PPALol. Sam zaczÄ…Å‚em w tym swoich siÅ‚ ale brak chÄ™ci i czasu nie pozwala mi teraz na dalsze dziaÅ‚anie a taki dziennik drugiej osoby bardzo mobilizuje. Także przemyÅ›l mojÄ… krótkÄ… wypowiedz i daj znać co uczynisz

Oczywiście, że Cię nie zawiodę! W tej chwili jestem w 100% pewny w swoim wyborze, więc w najbliższym czasie w dziale "Dyskusja o Uploadzie" znajdzie się kontynuacja tego dziennika.
Powodzenia w zarobieniu grubego hajsu na AC Big Grin

ps. to nie jest ironia !
Glosy: AdrYan12 (+1)
Dziennik Pracy - AdrYan
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dziennik Pracy Mutogloal Diablo131994 1 656 21-01-2026 15:22
Ostatni post: ertshoal
  Wolny Od Pracy - od Zera do 10k, szybki dziennik. dzemba 246 81,898 24-04-2024 18:14
Ostatni post: chincyk
Star Dziennik Pracy v2 by Bartolini24 Bartolini24 115 59,329 20-11-2023 15:02
Ostatni post: michal1498
  Dziennik Pracy ~ SUMIENNOŚĆ+NAUKA+KREATYWNOŚĆ (Marketing+Inne Metody) 5l4nty 27 11,340 27-05-2022 00:34
Ostatni post: qwertybsk
  Mój pierwszy dziennik pracy. Od 0 do....??? Czas pokaże. Tekri 0 2,402 25-02-2022 11:38
Ostatni post: Tekri

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: