Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Imienny bidon od Powerade

Autor Wiadomość
RE: Imienny bidon od Powerade
Sprawdź:
Ja zamówiłem 2 bidony. Czy można jeszcze więcej czy jest jakaś ograniczona ilość?
Ta Natlia trochę długo się czeka.
Szaman nie wiem ile można zamówić bidonów ale chyba nie ma żadnego limitu - sprawdź dokładnie regulamin Smile

ALLEGRO PAY - ODBIERZ KUPON 40ZŁ
na etykiecie jest napisane, że jeden bidon na 1 adres e-mail, ale o adresie zamieszkania nic nie wspomniane ;]

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
(17-06-2013 20:55)Gremquen napisał(a):  na etykiecie jest napisane, że jeden bidon na 1 adres e-mail, ale o adresie zamieszkania nic nie wspomniane ;]

czyli nie powinno być problemu z zamówieniem kilku sztuk na jedno gospodarstwo domowe

no ja też tak jak Natalia nadal mam, wiec nie masz sie o co Natalia martwić Wink trzeba wyczekać swoje Wink

Catering - Konferencje - Bankiety, Wesela - Catering.pl - Warszawa l Kraków l Poznań
Witam, jeśli ktoś dużo pije to może podzielił by się kodami na priv Smile
Bardzo chętnie przyjmę Smile
W końcu Smile Czekałem od 22 maja na ten moment Huh

[Obrazek: rI9beWe.jpg]

Ja tak samo jak wy Smile Jak mi przyjdzie ten to następny zamawiam hehe
Ja zamówiłem jak narazie 3 bidony. Mam nadzieję, że wszystkie przyjdą do mnie. Poczekamy zobaczymy.
Zamówiłem 4 maja, otrzymałem 10 czerwcaSmile
W kauflandzie napoje już w cenie: 2.35 zł za sztukę Big Grin

Wątek zamknięty