Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
BitCoin - zarób na internetowej walucie! » 1BTC - 140$ i ciągle rośnie!

Autor Wiadomość
RE: BitCoin - zarób na internetowej walucie!
Sprawdź:
witam o co co chodzi z tym kopaniem.... co piszecie ze trzeba mieć dobry sprzęt...?? moze ktoś jakśniej opiać na czym to polega ?
Polega to na tym iż włączasz program który liczy bloki obliczeniowe. Aby system działał cały czas są jakieś bloki do obliczenia, ty włączasz sobie program który liczy kartką graficzną, a im lepsza karta tym więcej wyliczeń możesz oblizyć oraz masz więcej udziałów w obliczniu całego bloku. Cały blok jest warty bodajze 25 bitcoinów który potem dzieli na wszystkich którzy przyczynili sie do jego rozwiązania. Naturalnie ci którzy mają więcej udzialów(a bedą miec z lepsza kartą graficzną) to otrzymują większą, dokładnie obliczoną cześć bitcoinów.

Hosiek, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
yhym a bezpieczne to jest dla kompa? bo mam włączone moze z 1o min to wentylator chodzi jak popieprzony Tongue i nawet klawiatura ciepła Big Grin i co to są te cyferki 000mhps tzn one sie zmieniają ....
Zuzywa troche prądu, ale nic mu sie nie powinno dziac, co do Mhash/s* to pokazuje w jakim tempie pracuje twoja karta.

Hosiek, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
to chyba mi sie nie opłaca bo nie przekracza 007 Tongue a z oglądania filmow i ptc po jakim czasie przechodza środki do portfela ?
Pisałem wcześniej, do 24 h. Cały czas sa wypłacalni, dziś i wczoraj doszły nowe wypłaty.

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
ale mi nie oto chodzi.. powiedzmy , ze klikne w ptc po 5 min dam next przepize captha i niby mam miec 8ubtc a cały czas mam 0....
A Ty czytasz ze zrozumieniem? Dostaniesz swoją wypłatę do 24 godzin.
około 187 na zegarze Rublika jest sens dalej próbować?

Od ilu minimalna wypłata?, bo nie mogę nigdzie znaleźć.
Na Rublik nie ma minimum. Nie ma sensu z tak niska wydajnością.

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Odpowiedz