Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pewnie większość z Was czyta hyipforum. Tam pojawiły się ciekawe domysły o żywotności programu i ten Sylwester - polskie wsparcie, rozmowy na skype z "większymi inwestorami". W każdej historyjce znajdziemy ziarno prawdy
Też to czytałem rano.. ciekawe skąd się wziął polski support w takim programie.. Niech działa jak najdłużej Może dzięki niemu przybędzie Milionerów w Polsce
1. Wpłaciłem 10$ na 10 dni (minęło już 5 dni)
2. Jeżeli dostanę za 5 dni 50$ jestem 40$ na plusie.
3. Wypłacam 40$
4. Reinwestuję 10$ na następne 10 dni.
5. Czyli ogółem zwróci mi się wkład 10$, 30$ na plusie i darmowa reinwestycja.
Mi zostało 7 dni i też wyjme 50 tylko jeżeli się uda to zrobić to zostawiam 40 na 10 lub 20 dni. Swoje odzyskam a zarobek jest wart tego ryzyka Cuda się zdarzają np. royalty7 może procent trochę mniejszy ale przetrwał "wieki" jak na hyipa
Czyli moja inwestycja 3 dniowa będzie jedną z pierwszych która osiągnie zysk - spośród opisywanych w tym temacie. Jeśli wyjdę na + to 10 wypłacam a 10 reinwestuję. Pożyjemy zobaczymy..