Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
afiliant.com - zarabiaj ze mną nawet 16zł/h!

Autor Wiadomość
RE: afiliant.com - zarabiaj ze mną nawet 16zł/h!
Sprawdź:
(03-12-2012 15:14)djmurek napisał(a):  Czytales dokladnie regulamin konta? Uwierz, ze ja tak.
Jezeli w roku nie zrobisz transakcji karta na okreslona kwote ( kilka a nawet kilkanascie tysiecy zl to placisz za karte okolo 70zl.

Oczywiście, że czytałem przy jego zakładaniu i takiego zapisu nie widziałem.

Po 1 oferta dotyczy tylko założenia rachunku, który prowadzony jest za free.
Po 2 nawet jeśli weźmiesz kartę do rachunku to nadal jest za free.
Po 3 to twoje 70zł, o których piszesz dotyczy tylko kart kredytowych.

Radzę czytać regulaminy ze zrozumieniem.
Prowizja potencjalna: 12.62 pln - 5 min

jedziemy z tym koksem ;p
A tak z ciekawosci skany dokumentow moga byc zrobione aparatem? czy to koniecznie musi byc zeskanowane skanerem?
Oraz czy po wejsciu w link trzeba potwierdzic wejscie typu "continue" tak jak na adf.ly ?
Co do pierwszego pytania to nie wiem, ale jeżeli chodzi o wyświetlenie to wystarczy że wejdzie na link.
Orientuje się ktoś może czy jeśli złamiemy któryś pukt w regulaminie, chociażby namawiamy do klikania w link mimo, że nie jest to o czym zapewniamy odbiorcę. To mogą być jakieś problemy, czy jedynie nie wypłacą należności, jeśli się zorientują? Nie chce mi się całego regulaminu wertować dlatego pytam Was.
Do żadnej odpowiedzialności karnej Cie nie pociagną Tongue

Zreszta jak publikujesz na przyklad na portalu takim jak tablica.pl to uzytkownik musi skopiowac to do przegladarki i nacisnac enter. Nie ma hiperlacza w ogloszeniu. I z poziomu bitly.com klikniecia widać tak:

Email Clients, IM, AIR Apps, and Direct 929

Czyli tak jakby ktoś kliknął z maila albo po prostu wkleil w pole adresu link.
Glosy: matiss947 (+1)
Odp: afiliant.com - zarabiaj ze mną nawet 16zł/h!
A ktoś wie ile orientacyjnie trzeba czekać na przyjęcie do programu lub odrzucenie ?

Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
ja czekałem na przyjęcie 2-3 dni

munez92, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2012.
Jeżeli macie problem z przyjęciem do programu, to ustawcie powierzchnie reklamowe w ustawieniach.

Prawdopodobnie z tego powodu Wasze przyjecie do programów jest opóźnione.
Moje każde zgłoszenie do kilku programów zostało odrzucone, i uzasadnione "brakiem strony". Co w tym przypadku robiliście?
Wątek zamknięty