Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mi idzie na HC nieporównywalnie lepuiej, polecam serwis z czystego serca, widać po sygnaturze jakie mam wyniki, a zarabiam od stycznia jakby nie patrzeć, bo wcześniejsze p[róby zarabianiem ciężko nazwać
Pomagam po rejestracji z reflinka, jeśli jesteś zainteresowany napisz na mail: [email protected], a przejdziemy na wygodniejszą formę kontaktu
surfer0700 - Wszystko się zgadza, w TOP10 "RAZEM" są również statystyki zarobków ze stycznia, które nie zostały jeszcze wypłacone. W statystykach na głównej aktualizują się dopiero po fizycznej wypłacie pieniędzy Użytkownikom :-)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2013 22:34 przez HighCash.org.)
A ty surfer co z choinki się urwałeś że nie słyszałeś o HC?? Jak by to była ściema to na pewno by ten temat nie był by jeszcze w dziale "Dyskusja o Uploadzie" Tylko w dziale "Scam"
W sumie to rzeczywiście mogło to wprowadzić w błąd :-P Nie wiem, może inne serwisy mają tak, że jak zaczyna się miesiąc to automatycznie w ogólnych statystykach jest dodawana kwota którą ktoś zarobił jako wypłacona? My tak jak pisałem mamy update dopiero jak pieniądze wyjadą od nas ciężarówkami do Użytkowników :-P
Nie sądzę żeby jakiś serwis PPA tak miał Bo każdy ma ile wypłacił a nie ile mają ogólnie. ;P Bo jak nie wypłacili to nie mają prawa pisać że tyle wypłacili ;D No trochę to pogmatwałem ale chyba zrozumiesz. ^^