Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly » Najlepszy autosurf 1h=0,30$

Autor Wiadomość
RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly
Sprawdź:
Ach zapomniałem dodać , że wszyscy co mają zmienne IP sobie trochę więcej zarobią ;P Możecie zmienić IP wyczyścić dane przeglądarki i włączyć bota Wink
Glosy: TheKysek (+1), Takeo (+1)
xDD
Wszystkie strony zweryfikowane Smile
Jest jeszcze jeden mały szkopuł . Wiecie coś może na temat tego , czy adfly zalicza linki z blogspot ? Bo mam dodany jeden link a dokładnie ten : http://drycha.blogspot.com/?expref=next-blog I niby wbiliście na niego 20 razy a na adfly nic nie zaliczone (czekałem na Update i po update też null).
Glosy: TheKysek (+1)
nie wiem powinno zaliczac, link to link

Info: czasami trzeba kliknac : Click here to continue przydalo by sie to wyeliminowac
Ok w następnym updacie skryptu już tego nie będzie Wink
Witam.
U góry nad tymi wszystkimi linkami po prawej czasem pojawia się napis źle wpisany adres.
Szkoda, że innych stron np: AdFoc.us dodawać nie można.
Proszę o zaakceptowanie mojej strony - nick aero.
Pozdrawiam.
Pojawiać się tak może z 2 powodów , albo link już jest usunięty , albo przeglądasz Youtube ,Wikipedie , blogi , lub może to być po stronie skryptu. Optymalizacja skryptu w następnym updacie,
Link zaakceptowany!

Konkurs Póki co wstrzymany z problemów technicznych! Napiszę jak znowu będzie aktualny!
Strony w surfie się skończyły - jedziemy z promocją, żeby ludzi coraz więcej było. Smile

P.S Co ile czasu adf.ly odświeża? Bo nie zaliczało mi ani jednego wejścia, a powinno już być całe kilka Smile Strona na wikipedii.
niby mam 8 klikniec a na adf.ly ani 1 nie zaliczylo czym to moze byc spowodowane ??
Heh, to samo pytanie zadałem - być może, że nie odświeżyło, w co wątpię, albo jakiś inny problem - wydaje mi się, że powinien być ciutkę zwiększony czas zostania na stronie i możliwość dodania innych stron...bo jak nagle 300 osób ma wejścia z wikipedii, youtube, czy blogspota to wydaje się być podejrzane Big Grin
Wątek zamknięty