Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wypłaty

Autor Wiadomość
RE: Wypłaty
Sprawdź:
Hmm zleciłem wypłatę http://scr.hu/5lq/rhc3a jak na screenach wyżej.
Jest to wypłata ekspresowa, która powinna być zrealizowana w 48godzin, zaś czekam już 4 dzień Smile
Potrzebuję kaski na internet, ale nie mogę go zakupić, bo zwlekacie z wypłatką Smile
Chciałem się dowiedzieć dlaczego wchodząc w zakładkę "Wypłaty" nie mogę wybrać metody wypłaty. Rozwija się tylko lista "wybierz"
proszę o pomoc
W ustawianiach musisz podać dane do wypłaty.
(09-08-2012 16:51)bytomiok napisał(a):  W ustawianiach musisz podać dane do wypłaty.

Mam zapisany adres PayPal
Chyba musisz mieć konto bankowe bo ja tego też nie miałem odblokowanego dopóki nie wpisałem danych do konta bankowego.
Nie wypłacamy na PayPal. Tylko Payza i Konto Bankowe. Dane muszą być uzupełnione w Konto > Płatności.
(17-07-2012 09:03)Kabajana napisał(a):  Hmm zleciłem wypłatę http://scr.hu/5lq/rhc3a jak na screenach wyżej.
Jest to wypłata ekspresowa, która powinna być zrealizowana w 48godzin, zaś czekam już 4 dzień Smile
Potrzebuję kaski na internet, ale nie mogę go zakupić, bo zwlekacie z wypłatką Smile

Diqiton odpowiedz na to pytanie Smile

Niektórzy po zlecali ekspresowe wypłaty a ciągną się w nieskończoność ... a po drugie czemu tylko platinum ma rekompensatę w przypadku opóznienia z wypłatą ? ekspresowe wypłaty trwają DO 48h więc powinny zostać wypłacone pieniądze natychmiast i oddana rekompensata temu użytkownikowi.

Macie argument jeśli by to były pobrania z ppadownload ale to są normalne pobierania więc czemu tak zwlekacie ?
Och, czyli twierdzisz, że Ty lepiej wiesz kiedy my mamy argument? Wcale nie tylko PPADownload, bo mamy pełno fraud-leadów nie tylko tych, którzy na PPAD zarabiali i czekamy na raport. Poza tym, ja nie zajmuje się wypłatami.

[email protected] - tutaj jest dział wypłat.
Jeśli ktoś zarabiał na sprawdzianach/uzupełnionych ćwiczeniach i jakiś Polak pobrał to z darmowego startera to chyba nie ich wina ... Jeszcze napisz że teraz mamy ostrzegać Polaków tekstem "Miejcie 8zł na koncie w komórce, bo nie włączy się pobieranie" ?

PPadownload miało wypłaty w systemie NET30

Cytat:Serwis ma prawo wstrzymać wypłatę w przypadku, gdy po wstępnej weryfikacji pobrań zajdzie prawdopodobieństwo wystąpienia Fraud Leadów. W takim przypadku pieniądze zostaną zwrócone na konto użytkownika. Earner będzie miał możliwość zlecenia kolejnej wypłaty po dokładnym sprawdzeniu pobrań przez reklamodawców.

Wstępna weryfikacja w przypadku ekspresowej wypłaty powinna zostać zrobiona przed upływem 48h przed/po (kilka godzin) upływem tego czasu należy zwrócić pieniądze na konto i oczekiwać dokładnego sprawdzenia pobrań przez reklamodawców. W przypadku innych użytkowników czekamy ponad 3-5 dni na Waszą "wstępną" weryfikację ... jeśli macie jakiekolwiek podejrzenia powinniście zwrócić pieniądze na konto i powiadomić owego użytkownika że musi czekać aż reklamodawca dokładnie sprawdzi pobrania.
Nie będziemy pisać do każdego, wypłaty są wstrzymany póki nie dostaniemy konkretnego raportu i będziemy w stanie odjąć z Waszych kont fraud-leady, proste. Poza tym już pisałem, gdzie Ty masz napisać, jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć o swojej wypłacie, a i bym zapomniał, chwal się dalej na czym zarabiasz, kilku już za to poleciało, jeżeli wiesz o czym mówię Wink
Odpowiedz