(08-07-2012 20:24)Morlok napisał(a): @Rayner25
Naprawdę doceniam że napisałeś taki fajny poradnik.
Tylko mała uwaga: u Ciebie najgorsza sytuacja to taka że 7 inwestycji potrwa miesiąc czasu. U mnie żadna z dwóch inwestycji tak "szybko" się nie zakończyła. mogłbyś jeszcze rozpisać nam dochodowosć tego planu przy zwrocie w czasie np. 5 lat (bo rozumiem że czas wysysamy z palca) ?

Chyba nie do końca się zrozumieliśmy.
Zakładające, że inwestujesz tylko raz w rundę to tak. 7 inwestycji trwa miesiąc, ale tylko dlatego, że w sytuacji kiedy dostaniesz zwrot 110% to już nie reinwestujesz w tej rundzie. Nawet jak zwrot dostaniesz po 5 godzinach to zostawiasz rundę w spokoju. Wtedy owszem 7 rund i 7 inwestycji na miesiąc.
Ja osobiście reinwestuje za każdym razem jak dostane zwrot w danej rundzie. Np, w rundzie 9 dostałem zwrot 3 razy. Tyle razy re-inwestowałem bo dość szybko zgarniałem 110%. To czy dostaniesz zwrot w danej rundzie czy nie, to raczej kwestia farta oraz tego, czy pre-inwestowałeś przed startem rundy.
W ostatnie 9 dni zarobiłem 17%. Nie jestem ci w stanie powiedzieć ile ty zarobisz bo to raczej kwestia strategi oraz szczęścia. Szczęścia ponieważ mieszanie przez ludzi stosu zrzuca się na różne pozycje i tego już nie jesteś w stanie przewidzieć.
W rundzie 8 wpadła mi w plan 125% jedna inwestycja. To była jedyna inwestycja w tej rundzie i na 4 dni jej trwania niestety nie udało się jej zakończyć w 110% dlatego wskoczyła w plan 125%.
W rundzie 9 wpadła mi w plan 125% również jedna inwestycja, z tą różnicą, że była to moja czwarta inwestycja w tej rundzie bo 3 wcześniejsze po prostu się zakończyły i zarobiły na siebie 110%.
Dziś dostałem zwrot 125% z inwestycji z rundy 8 oraz 9. Czyli ta z rundy 8 wpadła po 9 dniach a ta z rundy 9 po 2 dniach. Uważam, że 25% zysku w 2/9 dni to nie wiele czasu jaki musimy czekać. Oczywiście mówimy tu o kwocie 5$ bo za tyle było inwestowane. W przypadku większych kwot w planie 125% czek się trochę dłużej.