Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jak oceniasz serwisie Sejfik?
Bardzo dobry serwis
Przeciętny
Nic specjalnego
Nie mam zdania
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! » Zaufaj doświadczeniu! Serwis od 10 lat niezmiennie stabilny finansowo! Najwięcej metod zarabiania w jednym serwisie!

Autor Wiadomość
Odp: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj!
Sprawdź:
U mnie jeszcze 2,70 i wypłatka. Tongue

Wysłane z mojego GT-S5660
RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj!
Ja tam zbieram na konkretną wypłatę Huh
RE: Sejfik- aktualnie najlepszy serwis zarobkowy w Polsce! Dołącz do nas i zarabiaj!
(09-02-2013 13:47)Pablo1979 napisał(a):  Ja tam zbieram na konkretną wypłatę Huh

Może to i dobry pomysł ... bo zawsze te kilka dyszek znika nawet nie wiem gdzie i kiedy Tongue a jak by tak więcej pozbierał to by portfel to odczuł wreszcie Cool

Zapraszam osoby które chcą się pozbyć sejfikowych punktów szybko w dobrej cenie: http://sejfik.com/pages/bazar.php?id=225

A łapaj refaBig Grin

Krzysztof97, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Glosy: MrocznyKILL (+1)
MINI JOBS

Napisz posta z opinią o Sejfiku a otrzymasz 1 FG oraz reputacje na forum +1.
Posty w stylu :
-Sejfik jest super!!!
-Sejfik jest do d..y!!!
Nie będą brane pod uwagę... Można tak zacząć posta Tongue Wink ale trzeba uzasadnić swoją wypowiedź

Sejfik to chyba najlepszy Polski serwis który pozwala nam na zarabianie w internecie. Sam do niego przekonywałem się dosyć długo gdyż miałem słabe doświadczenie z Polskimi programami, ale w końcu się zdecydowałem. Czy żałuje ? NIE !!! Lol. Jestem szczęśliwym użytkownikiem od niespełna 2 miesięcy i mogę powiedzieć że jest nieźle obecnie zarobiłem już ponad 70 Pln praktycznie bez żadnych poleconych. Sejfik oferuje chyba największą liczbę możliwości zarabiania które zebrane są w jednym programie są to np:
-Płatne linki
-Linki konkursowe
-Płatne zadania
-Płatne pisanie na forach
-Promowanie PTP
-Aukcje
-Płatne zapisy.
I wiele innych Big Grin. Myślę że każdy kto zostanie uczestnikiem nie będzie żałował i znajdzie swoje miejsce na dłużej w tym programie. I na koniec najważniejsze wypłaty , które realizowane są regularnie co miesiąc co jest naprawdę niespotykaną rzeczą w Polskich programach. A tutaj możemy być pewni że do 10 każdego miesiąca ją otrzymamy.
Może być? Big Grin
Masz refa.
Sejfik to naprawdę bardzo przyjazny serwis.Polecam go reklamodawcą jak i chcącym zarobić.Ważną cechą tej strony jest niskie minimum bo tylko 3zł na PP
Wszystkie moje osobiste dowody wypłacalności Sejfika znajdują się na : http://zarabiam.com/Temat-Wyplaty-sejfik...008x-63271

masz refa ;D
Odpowiedz