Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje » ☞ Zarabiaj przez internet z najlepszym na rynku programem zarobkowym typu SurfBar ㋡ dowody wypłat, opis, poradnik, opinie, inwestowanie
RE: NOWY polskojęzyczny SurfBar! KONTO VIP NA MIESIĄC GRATIS!
Sprawdź:
Innowacyjny łańcuszek I-gagnant la bare : zdobywasz nieograniczoną ilość ref w zależności od popularności łańcuszka , tylko w tym łańcuszku uczciwy system rozdawania poleconych!
EDIT:
Łańcuszek nie aktualny. Służę pomocą w zdobywaniu ref poprzez PW
RE: KONTO VIP NA MIESIĄC GRATIS Polskojęzyczny SurfBar I-Gagnant la barre opis+ poradnik
(02-03-2012 22:20)Max998 napisał(a): Serwis na prawdę bardzo fajny.
O dziwo dostałem drugi miesiąc VIP, nie spodziewałem się tego.
Niestety muszę cię zmartwić VIP nie jest przyznawany na okres od miesiąca do miesiąca tylko na 31 dni więc gdy minie 31 dni od twojej rejestracji stracisz VIPa
Ale i tak miło z stron Administracji że dają VIPa za Free na 31 dni
RE: NOWY polskojęzyczny SurfBar! KONTO VIP NA MIESIĄC GRATIS!
(23-02-2012 23:15)MrocznyKILL napisał(a): EDIT:
Łańcuszek nie aktualny. Służę pomocą w zdobywaniu ref poprzez PW
Nieładnie - założyłeś łańcuszek, zarobiłeś na nim najwięcej poleconych,po kilku dniach gdy się nikt nie zapisał temat usunąłeś. Nie po to się zapisywałem z reflinka, którego od Ciebie dostałem.
Usuniecie tematu to Twój duży błąd.