Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cahais.Ja też jestem za tym, żeby " wiecej takich akcji trzeba organizowac, świetna zabawa" ale dla prowadzącego taką akcje to "troche" zajęcia jest.Posty,staty,namawianie ludzi do klikania itp. A jak bux zapłaci to rozliczenie jest bardzo czsochłonne.W aqua jest 17 poleconych a w saint 14.Jak bux zapłaci to niezły młyn bede miała.Teraz rozumiem,ile pracy i czasu wymaga prowadzenie refbacku :shock: Szacuneczek dla Sniechu i Boro! bo to oni najcześciej prowadzą refback 8-)
wiem o co kaman mala, ale jak bys nie miala czasu a jakis fajny program znajdziesz, wsam raz na taka akcje to mozesz mi link wyslać to ja poprowadze, albo komuś z forum, niech troszke pracuja userzy na reputacje :mrgreen: takpoza tym mam propozycje co do tej akcji, jak znajdziesz troszke wolnego to moze bys jakieś staty wrzuciła, do działu dzienniczek poleconych, dawno niczego swiezego tam nie było 8-)
ps. - cos liczba klików w aquabuxie maleje - ale klikam dalej :mrgreen:
Nie ma forum,więc nie wiadomo kiedy ten bux powstał.Może jest już od dawna i już jest scamem :?:Chociaż może powstał niedawno ale te ilości wyklikanych reklam :?: po 4 A wypłacili już 10 euro :-D .Podejrzane