Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[NOWY] Hotfile.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Dzeju, co ty pier..., kod źródłowy? Ty wiesz co to jest? oscypek193, wszystko powinno śmigać od razu, nie wiem jak to wygląda w OdSiebie, ale w RS.com działa bez problemu, jeśli mamy konto premium (w RS.com).

Kod źródłowy, czyli bezpośredni adres do pliku, a nie do strony pobierania pliku.

Z RapidShare trzeba do tego premium mieć (w uploaderze Uploadingu premium w rs jest zbędne).

A do reszty serwów tj. odsiebie, speedyshare etc. plików bez bezpośredniego adresu do pliku, nie wrzucisz.

lol logan nie wprowdzaj ludzi w błąd jesli nie wyciagniesz kodu źródłowego nie wrzucisz proste... nawet maja konto premium

Dzeju napisał(a):lol logan nie wprowdzaj ludzi w błąd jesli nie wyciagniesz kodu źródłowego nie wrzucisz proste... nawet maja konto premium

Dzeju, to Ty nie wprowadzaj ludzi w błąd!
Nie wiesz co to znaczy kod źródłowy to się nie wypowiadaj!
Jak już to jest potrzebny adres docelowy do pliku, a nie kod źródłowy ...

A w razie wątpliwości, proszę bardzo:
Kod źródłowy (ang. source code) – program komputerowy zapisany w pewnym języku programowania, zazwyczaj jako tekst, z którego wyodrębniane są jednostki leksykalne (np. litery, cyfry, symbole) w postaci czytelnej dla człowieka z użyciem środowiska programistycznego. W takiej postaci program jest zrozumiały dla człowieka (programisty znającego język programowania) jednakże bezpośrednio jest bezużyteczny dla maszyny np. komputera.
źródło: wikipedia.org

Wiem co to jest, nie nie musisz mi tu przestawiac definicji.

Dzeju mylisz się. Żeby zrobić remote z RS'a wystarczy tylko konto premium.
Co do Odsiebie trzeba wyciągnać bezpośredni adres do pliku, choć teraz odsiebie się już przed takim czymś zabezbiecza ale wystarczy pokombinować ;-)

Są specjalne leechery odsiebie Wink

Sylwu dziwne mam premim i jakis nie dziala no ale cóż :-) może sie myle :0

Dzeju napisał(a):Sylwu dziwne mam premim i jakis nie dziala no ale cóż :-) może sie myle :0

No mylisz się. Rozumiem że masz te premium na rapidzie. Najpierw z tego co wiem w ustawieniach konta musisz zezwolić na direct download czy coś takiego, no a później bierzesz linka do downloadu o po http:// wpisujesz swój login i hasło: http://login:hasł[email protected].......................
Dajesz takiego linka do remote i uploaduje :-)
Ja kożystam z konta osoby ktorej jestem poleconym i wszystko śmiga więc Tobie też powinno.

Ale mi smiga tylko robie to trooche w inny sposob :-)
Wątek zamknięty