Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zacznę od tych złych żeby dobre zostały na koniec.
1. Bux instantrustbux.com jest najprawdopodobniej SCAM'em admin nie pojawia się na forum i od 6 dni nie ma dowodów wypłat na forum. Dlatego póki co zawieszam bux'a.
Wypłata jest zlecona jeśli ją dostane dowiecie się o tym pierwsi.
Dobrą wiadomością jest to że dziś od dziś refback w wybranych firmach będzie "instant".
Oznaczało to będzie iż od razu po wyklinaniu minimum dostajecie wypłatę nie zależnie od tego czy ja ją dostanę. Jest to ryzykowne zagranie z mojej strony ale myśle że mi się uda sprostać temu wyzwaniu szczegóły na pierwszej strony oraz lista firm dla których taki refback miał by obowiązywać ( informacje pojawią się tam max po 5minutch)
W groupPTC narazie mozna nie klikać bo pre launch jest bux na dniach powinien ruszyś.
A minimum do Gold uzbierane :-) W refbux oczywiście klikamy :-)
Uwaga!
Do ludzi zapisanych w GroupPTC od 20 grudnia bux oficjalnie rusza więc proszę zacząć aktywnie klikać :-)
W serwisie będzie premium więc jeśli ilośc linków utrzyma się na tym poziomie na jakim jest minimum osiągniemy bardzo szybko więc są duże szanse na wypłaty :-)
20 grudnia prawdopodobnie ruszy również Adcash więc będzie się wreszcie coś dziąło :-P :-P