Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
W który bux warto zainwestować?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
ja uważam że nie warto kupować nigdzie ref... 2 razy kupiłem dawniej i 2 razy się sparzyłem!

Jeśli już preferuję np: kupić tanie reklamy w polskich firmach i reklamować dany bux.

Mam takie samo zdanie jak BizNET jak wydasz taka sama sume na reklame co mialbys wydac na kupno refow to zdobedziesz ich duzo wiecej

dokładnie... Tym też sposobem wspieramy polskie firmy getpaid.

Dajmy na to 100 ref kosztuje cos koło 80$, teraz wystarczy wyczaić dobrą nową firmę i wydać na reklamę 20$ i gwarantowane 100ref :idea: przy tym za 1/4 ceny

40$ - tyle kosztuje mailing w donkeyu oraz no-minimum, clicków ponad 9k :-)

Opłaca się ? Zdecydujcie.

Kolekcjoner napisał(a):40$ - tyle kosztuje mailing w donkeyu oraz no-minimum, clicków ponad 9k :-)

A tego co słyszałem to skuteczność coraz bardziej znikoma.

Cytat:40$ - tyle kosztuje mailing w donkeyu oraz no-minimum, clicków ponad 9k :-)

Ja tam nigdy się nie reklamowałem. zawsze polskie firmy a tu mailingi są naprawdę tanie

Nie wiem jak wy, ale ja jednak polecam Bux.to, może i czekasz 60 dni roboczych = 3 miechy, ale jest tam dużo reklam (ostatnio ponad 20 dziennie) . Od 16$ można już kupić 15 referalsów. A za 19$ możemy kupić też 15 referalsów, tyle że nie kupujemy ich z pieniędzy an które czekamy 3 miechy, tylko automatycznie odejmuję nam z konta pieniądze. Dlatego gorąco je polecam xD

[center]RefbackBank

[Obrazek: banner.gif]
[/center]

chodaczkemjk napisał(a):Nie wiem jak wy, ale ja jednak polecam Bux.to, może i czekasz 60 dni roboczych = 3 miechy, ale jest tam dużo reklam (ostatnio ponad 20 dziennie) . Od 16$ można już kupić 15 referalsów. A za 19$ możemy kupić też 15 referalsów, tyle że nie kupujemy ich z pieniędzy an które czekamy 3 miechy, tylko automatycznie odejmuję nam z konta pieniądze. Dlatego gorąco je polecam xD

kolego, bux.to to ŻENADA!!!!!!!!!!! POCZYTAJ W TEMACIE O BUX.TO

Sorka ale w tym buxie działam bardzo długo i jeszcze się nie zawiodłem... wypłata miała być w 3 miechy i zawsze ją dostałem +/- 5 dni....

[center]RefbackBank

[Obrazek: banner.gif]
[/center]

lol... to chyba jestes modem na forum bux.to!
bo 99% ludzi dostaje wyplate w ciagu 6miesiecy!
Odpowiedz