Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Surf 4 Lose

Autor Wiadomość

Sprawdź:
A gdzie można to sprzedać? :-? Undecided

Musisz znalesc kogos kto je od ciebie odkupi ale to nie jest az tak duzy problem. Polecam zaczac szukac na forum http://www.szuwi.com/, ale nie wiem czy ktos kupi w tak malych ilosciach jak tu piszecie

Ja chciałbym sprzedawać ok. 1.000.000 miesięcznie, ale ten 1zł, to kicha! :evil: :cry:

No dla takiej sumy nie warto chyba sie meczyc. Kumpel miesiecznie zbiera ok 50-100 milionow ale on jest maniakiem (i troszke oszukuje). Ja juz nie zbieram bo maly zysk z tego ale jak chcesz to polecam gre QoG (kiedys dostawalo sie czasami ponad 100 000 dziennie, a tera od niedawna 4 edycja jest)

Hm, polubiłem zarabianie w necie, ale jak jest faktycznie taka kicha, to
mi się odechciewa. Może poklikam sobie dla hobby, tak, jak do tej pory.

hmmm oj niewiem mi sie wydaje ze jest inaczej ale zobaczymy...

a sprzedajac komus np anglikowi sprzedasz za 2 euro i kupi 8-)

To mnie pocieszyłeś! :-D Naprawdę? Byłoby fajnie. :-D

Jakos nie chce mis ei w to wierzyc, ale jezeli ktos znalazlby kogos kto oferowalby takie ceny moge prosic o info?

Myślę, że od tego tu jesteśmy, żeby sobie w razie czego pomóc. Za te 2€, a najlepiej jeszcze troszkę więcej, to chociaż by się opłacało sprzedawać. :-D 8-)
Odpowiedz