Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaka sieć komórkowa jest najlepsza ?
Plus
36i6
Heyah
Orange
Simplus
Era
Play
Sami Swoi
Tak Tak
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
Jaką sieć komórkową polecacie ?

Autor Wiadomość
RE: Jaką sieć komórkową polecacie ?
Sprawdź:
Zdecydowanie Play !
RedBull Mobile Smile
Tylko Play Wink

bubu234, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
Widzę, że na obecną chwilę Play ma ponad 43% głosów. I słusznie!

Jestem w Play od samego początku jak powstali (numer z prefiksem 790) i bardzo go sobie chwalę. Aktualnie mam taryfę mini max na kartę czyli mam gwarancję, ze nie wygadam miesięcznie za więcej niż 29zł, do Play mam zawsze darmowe smsy i dzwonienie.

No i ogromny plus - jestem fanem Play na facebooku i srednio raz w miesiącu Play robi akcje bonusowe, ze za doładowanie minimum za 51zł dostajesz a to 60% a to 80% a ostatnio 6 grudnia (wiadomo, na mikołajki) dawali aż 100% extra doładowania!!!

No i załadowałem za te 51zł i dostałem bonusowe 51zł ważne przez 30 dni więc mogę pisac i smsowac do wszystkich sieci bez ograniczeń, bo i tak mi zje z tego bonusu max 29zł za rozmowy, 9zł za smsy i jedyne 5zł za neta (fakt, ze chodzi wolno, bo z ogranicznikiem, ale do poczty wystarczy hehe).

No i jako, ze wieeeelu moich znajomych jest w Play to mam do nich za darmo i te 51zł z konta podstawowego wystarczy mi w sumie na 100 dni! Czego chcieć więcej? Smile
Ja korzystam z Plusa i nie polecam - fatalny zasięg.

[Obrazek: ban_pl_46860_521684.gif]
Nowa szyko rozwijająca się piramidka. Chcesz yć na samej górze? WEJDZ
ORANGE
To działa tak, że Play ma do wszystkich tanio a wszyscy do Playa drogo. Ja mam play na kartę. Właściwie dwie karty w jednym tel. To mi się opłaca bo na jednej karcie mam nielimitowany internet a na drugiej nielimitowane sms do wszystkich. Zdecydowanie play.
(30-12-2013 09:51)LordBeaK napisał(a):  To działa tak, że Play ma do wszystkich tanio a wszyscy do Playa drogo.

Już tak nie ma.

lodzik496, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2013.
Niby nie ale wiele nieświadomych osób z innych sieci płaci drożej do Play. Podobno Play miał mieć o to jakąś sprawę sądową.
play - najlepsza jak na ten czas.
plus - najlepsze mixy na rynku

reszta - nie opłaca się

krzakol, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2012.
Odpowiedz