Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ogólnie o ShareCash

Autor Wiadomość
RE: Ogólnie o ShareCash
Sprawdź:
Dominator, każdy tak miał na początek, musisz ruszyć muskiem, inaczej zawsze będziesz miał 0 na Koncie ;]
Dominator że wrzucisz film to nie znaczy że już będziesz miał z niego kasę. I np ludzie ci nie pobiorą już czegoś z gry która wyszła np w 2008 roku, bo wszystko już jest w sieci. Ty musisz wsadzać coś co jest nieosiągalne, gdzie tego nie znajdziesz w necie, coś co ludzie chcą ale tego nie ma. Dlatego wstawia się "fake" pliki. No i gdy już masz filmik to musisz też dodać w nim jakieś pozytywne komentarze, kciuki ,promować go. No i jak to zrobisz to bankowo będzie z tego kasa. No ale musisz włożyć w to trochę pracy. Tyle ode mnie Smile
Ah weekend w USA.Big Grin Panowie wrzucamy filmy. Wczoraj u mnie wpadło ponad 16$. Dzisiaj też będzie podobnie, a może i więcej. Nie chcę się chwalić, ale z rana byłem 19 w rankingu.Tongue Teraz jestem 47. A jak u was ?Smile
Zaczynam powoli się rozpędzać ale pobrań jeszcze nie widać
Kurcze u mnie 0 ale coś wrzucę nowego. Smile

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
U mnie też zero mam nadzieję że coś wpadnie w nocy :>
Michal zobaczymy twoja super metode w akcji Wink
Ja też michał chce zobaczyć że w końcu coś ci wpadnie, bo tak mówisz i mówisz o tej metodzie, a tu ani centa Tongue
no panowie do roboty się bierzemy i kasę trzepiemy Big Grin
Jak myślicie: Lepiej mieć 30 filmów na jednym koncie youtube czy po 15 na dwóch? A może zrobić dwa konta na youtube i na obu wstawiać to samo?
Odpowiedz