Sprawdź:
(05-07-2022 12:24)PremAccHack napisał(a): Jak mahuz czy ktoś inny z forum piszę o swoich zarobkach to cisza a screenów nie ma. Tutaj kobieta i odrazu płacz żeby pokazała
Cycki ma wam pokazać z nickiem czy co?
Już dawno się nie udzielałem tutaj na forum, ale takich kocopołów które piszesz nie mogę przetrawić,
wyjaśnię Ci to w prosty sposób ( choć kojarząc twoją historie tutaj na forum możesz i tak nie zrozumieć ) koleżanka z dziennika też może zrozumie.
1. Porównujesz dzienniki osób z forum które przez lata, powtarzam LATA zdobywały zaufanie i autentyczność na forum swoją pracą i obecnością do jakiegoś dziennika osoby którą nikt nie zna ? serio ?

2.Cycki ma nam pokazać ? może jeszcze na Tobie by to zrobiło wrażenie bo chyba niezbyt dojrzały jesteś, ludzie oczekują zwykłych screenów zarobków w czym problem ?
3. Pier####nie że nie ma się czasu, jest się zajętym, a bo mam wakacje jest tak żenujące i słabe że tylko zwykli naiwniacy się na to nabiorą , zrobienie tego zajmuje tyle samo czasu co napisanie wymówki, a jednak na wymówki ma czas.
4.Żeby było jasne, nie podważam tego że kobietka sobie zarabia i to co pisze jest prawdą, ale nie róbmy sobie jaj, że ktoś nie ma czasu..
Tyle ode mnie Atencjuszu