Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja dostałem 120$ za refy, 20$ Coinbase przez ponad 1.5 tygodnia jeszcze nie otrzymałem. Ponadto przychodzą mi maile że zaprosiłem nowe osoby jednak na stronie nie wyświetla mi, ani nowych zaproszonych osób, ani gotowych osób spośród zaproszonych.
Dodali informację, że kampania kończy się za 2 godziny. Osoby już zarejestrowane będą miały dodatkowe 4 dni na ukończenie zadań.
(24-03-2021 00:38)Kakashi69 napisał(a): Ja dostałem 120$ za refy, 20$ Coinbase przez ponad 1.5 tygodnia jeszcze nie otrzymałem. Ponadto przychodzą mi maile że zaprosiłem nowe osoby jednak na stronie nie wyświetla mi, ani nowych zaproszonych osób, ani gotowych osób spośród zaproszonych.
Dodali informację, że kampania kończy się za 2 godziny. Osoby już zarejestrowane będą miały dodatkowe 4 dni na ukończenie zadań.
O wypłaty bym się raczej nie martwił. Gra ma mocną pozycję, a i tak pisali, że wypłaty są opóźnione.