Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
na mejla dostałem informacje, że HYDRO zostało oddane w postaci DAI. czyli zbierać kolejne 2 miesiące, aby wypłacić 50 centów i to przy dobrym wietrze.
pamiętam moje początki z serwisem (początek lutego), kurs BAT 0,25$ na obecną chwile i godzine 0,16$
miejmy nadzieje, że szybko się skończy te cholerstwo i wróci wszystko do normy.
Nie wiem jak u was, ale u mnie od 2 dni samo to nowe LRC leci ...
Uzbierać teraz minimum w BAT będzie chyba z miesiąc trwało jeśli tak dalej będzie.
W ogóle na exodus lrc nie ma, gdzie to g.wno wypłacić nawet
(17-04-2020 10:36)FreeDoge napisał(a): Nie wiem jak u was, ale u mnie od 2 dni samo to nowe LRC leci ...
Uzbierać teraz minimum w BAT będzie chyba z miesiąc trwało jeśli tak dalej będzie.
Co zrobić, mi to Hydro zniknęło, nawet nie zdążyłem wypłacić.
Ten Loopring to przynajmniej nie jest takie świeże krypto, ale cieżko powiedzieć czy perspektywiczne, skoro nadal nie ma go na żadnej popularnej giełdzie.
Trzeba czekać na rozwój wydarzeń, a jak się przestanie opłacać to się skończą kliki, wpisy i może pójdą po rozum do głowy
(17-04-2020 10:36)FreeDoge napisał(a): Nie wiem jak u was, ale u mnie od 2 dni samo to nowe LRC leci ...
Co zrobić, mi to Hydro zniknęło, nawet nie zdążyłem wypłacić.
Ten Loopring to przynajmniej nie jest takie świeże krypto, ale cieżko powiedzieć czy perspektywiczne, skoro nadal nie ma go na żadnej popularnej giełdzie.
Trzeba czekać na rozwój wydarzeń, a jak się przestanie opłacać to się skończą kliki, wpisy i może pójdą po rozum do głowy
Hydro dali jako DAI także nie zniknęło
Nie no bat wpada po 0.05 x2 u mnie a największe to lrc - widać zmienili bat na lrc ...