Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
U mnie również od 2 dni nie ma żadnych ofert. Mam co prawda 1,40$, ale zbieram to 2 tygodnie. Moim zdaniem słaby wynik. Przy stawkach 0,05$ za ofertę powinno ich być znacznie więcej, bo tak do tych 5$ do wypłaty będę dobijał chyba pół roku. Generalnie strona fajnie pomyślana, no ale słaba częstotliwość ofert przy tak niskiej stawce.
Jak widać jest to dzielone niewspółmiernie. Ja już od 3 dni kompletnie nic, żadnej oferty. To samo moja dziewczyna. Słabo to wygląda, jeśli jedna osoba ma kilka na dzień, a inna nie ma nic.
A ja mam od 2 dni 1,50 i stoi w miejscu :/
Moja kobita również nic nie ma.
Dziwne, że jedni mają po kilka linków codziennie, a inni nie mają nic. Trochę niesprawiedliwe, powinno być to być jakoś współmiernie dzielone, że dla każdego zarejestrowanego użytkownika zbliżona liczba linków do klikania.