Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Lukson2 wyjaśnienia albo won z forum, nie mam ochoty się z Tobą pieścić. Brak odpowiedzi i wyjasnien, w przypadku logowania po tym poście zaskutkuje banem, dla takich osób nie ma tu miejsca. A autorowi zalecam zgłoszenie tego i wszystkiego co masz via pw. Admin udostępni w wszystkie dane które są niezbędne do postępowania.
Yazir, prosze przeczytać wszystkie posty, nie dostałem od kevina wiadomości o którą prosiłem. Prosze wskazać post w którym napisałem że nie mam zamiaru oddać pieniędzy. Ja chce oddać, mam czas do 20 maja ale danych do wysyłki btc nadal nie mam
Powinien wysłać nr konta i nic więcej skoro na kasę się umawialiście a nie było mowy wcześniej o btc czy payerach itp. i mieć to gdzieś. Zgłosi, stawi się jako świadek jak wezwą i tyle jego roboty. Dziwi mnie że w ogóle czyta te pierdoły i ciągle zmiany terminów.
Raz zmieniłem termin, ok, czy mi oddacie 2730zł które zostało skradzione na tym forum?. Nie. Wyśle btc I będzie po sprawie. Proszr nie pisać że nie chce oddać pieniędzy jak chce. Osoby które piszą na temat policji: mam jeszcze 8 dni na spłate
Kase to oddaje ten który jest winny a nie osoby postronne dzieciaku. 8 dni? To po co te wcześniejsze terminy? Cały ten temat to ściema tak? ... Masakra...
Forum mu ukradło kasę... W skandalach to opiszą... Łuuu...
Nie, sprawa I tak jest na policji więc czego mam się bać?
"Kevin" nie odpisuje na wiadomości a to niby ja nie odpisywałem tak jak twierdzi administracja. Gdybym nie miał zamiaru oddać pieniędzy to bym znikną w kwietniu
Był tylko jeden termin. Mnie okradziono na tym forum a administracja miała to gdzieś " dzieciaku"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2018 16:36 przez Lukson2.)