Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(29-01-2018 19:31)Hexagon. napisał(a): Popracuj nad lockerem, być może całym landingiem (przebuduj go itd, grafiki, przyciski) a wyniki będą lepsze.
Z pozycjonowaniem ładnie lecisz
Już pierwsze kroki poczyniłem po rozmowie z Vasakim i dzisiaj konwersja ma średnio 30%
Cześć! Chciałbym Was bardzo przeprosić za brak aktualizacji w poprzedni weekend , lecz było to spowodowane brakiem czasu. Jednak w najbliższy weekend już będzie jakieś dłuższe podsumowanie , ponieważ za kilka dni zaczynam ferie , więc będę miał więcej czasu na pracę oraz na ten dzienniczek Jedynie co mogę powiedzieć to 2 ostatnie tygodnie w moich zarobkach internetowych to Rollercoaster
(07-02-2018 23:45)Lerum napisał(a): Przejrzałem wszystkie wpisy i albo ominąłem, albo o tym nie wspominałeś - wspierasz się YouTubem, żeby zgarniał ruch, czy tylko stronkę masz?
Jako że jest to mój pierwszy wpis w Twoim dzienniku, przy okazji życzę powodzenia i wytrwałości!
Obecnie skupiam się tylko na własnej stronce , czyli nie mam żadnego ruchu z YouTuba.