Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Powrót do zarabiania [SEO] » ...

Autor Wiadomość
RE: Dziennik OGads
Sprawdź:
Popracuj nad lockerem, być może całym landingiem (przebuduj go itd, grafiki, przyciski) a wyniki będą lepsze.
Z pozycjonowaniem ładnie lecisz Wink

Hexagon., dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
Glosy: pspsga (+1)
(29-01-2018 19:31)Hexagon. napisał(a):  Popracuj nad lockerem, być może całym landingiem (przebuduj go itd, grafiki, przyciski) a wyniki będą lepsze.
Z pozycjonowaniem ładnie lecisz Wink

Już pierwsze kroki poczyniłem po rozmowie z Vasakim i dzisiaj konwersja ma średnio 30% Big Grin

Dzięki wielkie Cool
Dziennik OGads
Czekam na jakieś screeny z ogads Smile Lecisz dalej !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

cky, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.
(30-01-2018 18:30)cky napisał(a):  Czekam na jakieś screeny z ogads Smile Lecisz dalej !

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jakieś screeny pojawią się jak zarobki z Ogads będą w miarę , bo obecnie to żenada by była Cool

Dzięki!
[Obrazek: l2D7nzI.png]

Cześć! Chciałbym Was bardzo przeprosić za brak aktualizacji w poprzedni weekend , lecz było to spowodowane brakiem czasu. Jednak w najbliższy weekend już będzie jakieś dłuższe podsumowanie , ponieważ za kilka dni zaczynam ferie , więc będę miał więcej czasu na pracę oraz na ten dzienniczek Smile Jedynie co mogę powiedzieć to 2 ostatnie tygodnie w moich zarobkach internetowych to Rollercoaster Cool

Miłego Wieczoru!

PS. Byle do piątku Big Grin
Przejrzałem wszystkie wpisy i albo ominąłem, albo o tym nie wspominałeś - wspierasz się YouTubem, żeby zgarniał ruch, czy tylko stronkę masz? Smile

Jako że jest to mój pierwszy wpis w Twoim dzienniku, przy okazji życzę powodzenia i wytrwałości!
(07-02-2018 23:45)Lerum napisał(a):  Przejrzałem wszystkie wpisy i albo ominąłem, albo o tym nie wspominałeś - wspierasz się YouTubem, żeby zgarniał ruch, czy tylko stronkę masz? Smile

Jako że jest to mój pierwszy wpis w Twoim dzienniku, przy okazji życzę powodzenia i wytrwałości!

Obecnie skupiam się tylko na własnej stronce , czyli nie mam żadnego ruchu z YouTuba.

Dzięki wielkie i wzajemnie! Smile
A jak tam zarobki? Smile
(08-02-2018 16:34)jarekxD napisał(a):  A jak tam zarobki? Smile

Wszystko dokładniej postaram się opisać w najbliższej aktualizacji Cool
Czekamy! Smile

dawids7627, dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
Glosy: shf (+1)
Odpowiedz