No to u mnie dobre i złe wieści, zacznijmy od tych dobrych

No to po pierwsze - Lisk, w którym mam ulokowane większość kapitału jeśli chodzi o
kryptowaluty sporo odbił na parze LSK/BTC, tak to teraz wygląda. Ogólnie cały rynek dalej bez szału, choć wydaje się jakby powoli odbijał, ale Lisk mocno do przodu. Do tego przed Liskiem rebranding, czyli dość spore szanse na spompowanie ceny, do tego jakby cały rynek odbił mogą się pokazać ładne kwoty na moim portfolio, zobaczymy czy będzie się czym pochwalić

Po drugie udało mi się po raz pierwszy uzyskać przynajmniej dla 1 serpu top 1 w google, cieszy
Szkoda tylko, że strona przynosi mniejsze zyski niż zakładałem, trzeba nad nią jeszcze chyba popracować no ale poczekamy jeszcze, niech ruch powoli naturalnie wzrasta
Teraz gorsza sprawa - znaczny spadek konwersji na MyLead, głównym źródle zarobków.
Tu zaznaczam że w 2018-02-07 6 z 7 leadów to były odnowienia, także tak naprawdę wpadła 1 nowa rejestracja. Konwersja dzień wcześniej po zmianach na stronie, o których wspominałem wyniosła bardzo ładne 17%, metod promocji nie zmieniałem - jedyne co się zmieniło to zniknięcie multiweryfikacji na MyLead. Wydarzenie to pokryło się w sumie z tym spadkiem, ale zobaczymy jak to na dłuższą metę. Stawka, którą mam ustawioną to 9 MT (wcześniej było 9 MT, 10 MO) - może właśnie tutaj trzeba poeksperymentować, popróbować różnych stawek bo pojawiają się UV na stronie, na która jest przekierowanie po lockerze, więc wychodzi na to że ludzie nie mają środków, zobaczymy co na to zaradzę, może z biegiem czasu to się jakoś ustabilizuje. A może ktoś podpowie jakich teraz stawek używa na MyLead? Chętnie posłucham każdej opinii.
Wykupiłem także dzisiaj domenę pod nowy projekt - spróbuje po raz pierwszy coś podziałać z PPI, zobaczymy jak będzie mi na tym szło, działamy