Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj od 1 do 10$ dolarów dziennie! Poradnik dla początkujacych!
Sprawdź:
Fajny poradnik zarejestrowałem się z refa i biorę się do działania. Tylko powiedzcie mi czy obrazki, które wrzucamy trzymają się jakiś okres czasu i są usuwane czy może da się zrobić tak aby stały tak jakby "wiecznie" ?
Witam. Mam dwa pytanka co do imagetwist.
1. Kiedy zaznaczam flash upload 2 nie mogę dodać żadnych zdjęć, mogę je tylko dodać przez IMAGE UPLOAD. I moje pytanie co może być tego przyczyną? Może robię coś nie tak?
2. W poradniku jest napisane że za 1000 wyświetlen płacą 2$, natomiast ja mam już ponad 1000 wyświetleń i 0,16$. Czemu tak jest?
Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam!
(07-02-2017 00:39)Rafal9605 napisał(a): 1. Kiedy zaznaczam flash upload 2 nie mogę dodać żadnych zdjęć, mogę je tylko dodać przez IMAGE UPLOAD. I moje pytanie co może być tego przyczyną? Może robię coś nie tak?
2. W poradniku jest napisane że za 1000 wyświetlen płacą 2$, natomiast ja mam już ponad 1000 wyświetleń i 0,16$. Czemu tak jest?
1. U mnie działa
2. 1000 unikalnych wyświetleń $1.3 dla Polski, liczy wszystkie wyświetlenia
Pytanie ode mnie - ręcznie zapisujecie zdjęcia? Próbowałem już kilku dodatków, ale nie znalazłem żadnego który pobierałby pełne wymiary z miniaturek.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2017 01:59 przez p1xelord.)