Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Comperialead, czyli 1000zÅ‚ w kilka godzin bez polecania

Autor Wiadomość
RE: Comperialead, czyli 1000zł w kilka godzin bez polecania
Sprawdź:
Czy dobrze rozumiem że jeśli zrobie konto na comperialead, I z moich linków założę konta I zgarnę prowizję, to jeśli dam komuś innego linki I on założy konta z moich linków to otrzymam kolejne 1000zł?

furmanfurman, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2016.
Tak Wink
Glosy: adrian018 (+1)
Hmm, nie rozumiem tutaj czegoś.. konto na comperialead zakładałem całkiem nie dawno I właściwie dostałem maila że konto zostało aktywowane. Lecz kiedy próbuję się zalogować strona jakby ?reloaduje się? I znowu musze wpisywać email I hasło. Zastanawiałem się czy može to być przez podanie złego hasła więc przetestowałem to I zobaczyłem že jeśli daje złe hasło na czerwono pisze mi że złe hasło.. miał ktoś może ten problem?

(27-01-2017 08:28)furmanfurman napisaÅ‚(a):  Hmm, nie rozumiem tutaj czegoÅ›.. konto na comperialead zakÅ‚adaÅ‚em caÅ‚kiem nie dawno I wÅ‚aÅ›ciwie dostaÅ‚em maila że konto zostaÅ‚o aktywowane. Lecz kiedy próbujÄ™ siÄ™ zalogować strona jakby ?reloaduje siÄ™? I znowu musze wpisywać email I hasÅ‚o. ZastanawiaÅ‚em siÄ™ czy može to być przez podanie zÅ‚ego hasÅ‚a wiÄ™c przetestowaÅ‚em to I zobaczyÅ‚em že jeÅ›li daje zÅ‚e hasÅ‚o na czerwono pisze mi że zÅ‚e hasÅ‚o.. miaÅ‚ ktoÅ› może ten problem?

furmanfurman
Wyczyść ciasteczka (wszystkie od początku) lub spróbuj zalogować się z innej przeglądarki, powinno rozwiązać problem Smile
Jak dlugo trzeba czekac na potwierdzenie wniosków?Smile
(27-01-2017 18:37)adrian018 napisaÅ‚(a):  
(27-01-2017 08:28)furmanfurman napisaÅ‚(a):  Hmm, nie rozumiem tutaj czegoÅ›.. konto na comperialead zakÅ‚adaÅ‚em caÅ‚kiem nie dawno I wÅ‚aÅ›ciwie dostaÅ‚em maila że konto zostaÅ‚o aktywowane. Lecz kiedy próbujÄ™ siÄ™ zalogować strona jakby ?reloaduje siÄ™? I znowu musze wpisywać email I hasÅ‚o. ZastanawiaÅ‚em siÄ™ czy može to być przez podanie zÅ‚ego hasÅ‚a wiÄ™c przetestowaÅ‚em to I zobaczyÅ‚em že jeÅ›li daje zÅ‚e hasÅ‚o na czerwono pisze mi że zÅ‚e hasÅ‚o.. miaÅ‚ ktoÅ› może ten problem?

@[furmanfurman]
Wyczyść ciasteczka (wszystkie od początku) lub spróbuj zalogować się z innej przeglądarki, powinno rozwiązać problem Smile

Nie pomogło :c

(27-01-2017 22:55)awesomerolnik1 napisaÅ‚(a):  Jak dlugo trzeba czekac na potwierdzenie wniosków?Smile
awesomerolnik1
ok 4-6tygodni, trochę długo, ale stawki są konkurencyjne.. Smile

furmanfurman
Dziwna sprawa w takim razie, nie spotkałem się jeszcze z takim problemem.
Napisz na meil: [email protected]
i opisz dokładnie ten problem tam i napisz z którego meila się logujesz to coś powinni zaradzić
Polecam, wpadło 1000zł Smile
Glosy: adrian018 (+1)
(28-01-2017 20:26)DinQu napisaÅ‚(a):  Polecam, wpadÅ‚o 1000zÅ‚ Smile

Dzięki, to nic trudnego, poza rejestracją wystarczy wykonać wnioski i spełnić warunki opisane w tabeli i w ten sposób każdy zarobi ok 1000zł Smile

P.S kilka dni temu doszły 2 nowe konta bankowe do oferty i obecnie można zarobić aż 1393zł!
Witam serdecznie. Te transakcje to jakie muszą być przeprowadzane w bankach? Wystarczy, że 5 razy zapłacę za coś po 2 zł w sklepie i mi zaliczy? Wink

mlodszy.htw, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2017.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post

Poradnik
 Moja historia z G2A.COM - czyli jak zostaÅ‚em sprzedawcÄ…
Atharion 31 26,558 02-07-2020 10:57
Ostatni post: cezar78
Star
Poradnik
 Ponad 2500 PLN w 5 godzin
Workis 217 94,812 28-03-2020 00:58
Ostatni post: osk4rr
  SEO Clerks - Czyli tanie Pozycjonowanie/Like/WyÅ›wietlenia i co tylko chcemy Vasaki 47 33,571 24-09-2019 10:15
Ostatni post: bossos

Poradnik
 KawaÅ‚ek mojego poradnika czyli "Google" bez tajemnic
Vasaki 27 30,100 25-06-2019 17:22
Ostatni post: trushi
Star
Poradnik
 Ponad 1000 PLN w okoÅ‚o 5 godzin
Workis 34 23,147 27-11-2018 15:41
Ostatni post: rachman

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: