Witam! Dziś trochę krócej. Jeśli nic się nie zmieni będzie to ostatni post przed podsumowaniem miesiąca.
Muszę przyznać, że zadziwia mnie moja skłonność do dramatyzowania.

Wszystkie problemy wymienione w ostatnim poście (i wiele więcej) rozwiązałem w ciągu godziny używając google i mózgu co chyba nie często mi się zdarza. Mam takie ,,fazy'' pamiętam jak kilka stron temu lamentowałem, że strona mi się nie zaideksowała, a wystarczyło tylko ruszyć głową... Nauczyło mnie to, że można znaleźć rozwiązanie praktycznie każdego problemu o ile podejmie się działanie.
Najistotniejsze rzeczy jeśli chodzi o mój progres na ten moment:
- Do 22 stycznia wpadło dokładnie 2669 zł
- Za ecommerce zabieram się już od 1 marca. Trochę zmieniłem koncepcje, bo zamiast sprowadzać rzeczy prosto z Chin i kreować własną markę to na początek zajmę się dropshippingiem by zdobyć doświadczenie i następnie zrealizować swój plan w pełni, czyli wprowadzić na rynek produkt pod własną marką w konsekwencji czego zostanę milionerem.
- Zanim zajmę się za ecommerce pierwszym krokiem będzie nauczenie się podstaw. Mam 2 dobre kursy dotyczące tego tematu zgrane na dysku. Następnie planuje przeczytać raz jeszcze Fastlane Milionera, a następnie dzienniki osób, którzy faktycznie tymi milionerami zostali na thefastlaneforum.com robiąc to w czym ja chcę się sprawdzić. Jak na razie rzuciłem tylko okiem i wygląda na to, że będzie czytania na cały miesiąc, ale wiedza ludzi, którzy faktycznie doszli do sukcesu jest bezcenna.
- Nie mogłem się zdecydować, ale wszystko sobie poukładałem i celem na najbliższy miesiąc będzie 7000 zł poświęcając na to 2h dziennie.
- Strona pod adsense nie została do tej pory zaakceptowana. : (
- 80 % zarobionych pieniędzy będę inwestować dalej
- Zarobki z obecnych źródeł planuję utrzymywać na poziomie ok. 5 - 7 tyś zł miesięcznie by skupić całą swoją uwagę na nowej dziedzinie zarabiania o której wspomniałem wcześniej.
- pierwszy miesiąc jeśli chodzi o własny sklep zapewne nie przyniesie profitu także nie spodziewajcie się od razu gigantycznego zarobku