(05-02-2019 18:36)etarip napisał(a): Jak dla mnie sama opcja cashbacku jest jasną sprawą, sprawdzałem działa, pieniądze wracają na konto, natomiast jeszcze ich nie wypłacałem, więc nie wiem czy faktycznie da rade to zrobić.
Witam, wystarczy ,że podasz nr konta i co czwartek automatycznie wszystko (powyżej 22,50 zł) jest przelewane. Program lojalnościowy dla klientów (darmowa rejestracja oczywiście ) działa - z małymi potknięciami, fakt nie wszyscy pracownicy są poinformowani co mają robić - świetnie, korzystam jako klient od sierpnia 2018 i sobie bardzo chwale, szczególnie gdy płace kartą flotową na orlenie jak i w innych miejscach, w mojej okolicy (miasto do 100k) jest ok 200 punktów akceptacji, w całej Polsce już ponad 4100 firm ( w sierpniu było 3700) , sam "podpiąłem swoją firmę w tym m-cu (też chciałem "się przypatrzeć" jak to działa). Reklamy w tv, radio i gazetach jeszcze długo nie zobaczycie ponieważ to dużo kosztuje natomiast logo "cashback world" z powodzeniem można zobaczyć na stadionie Legii, Wisły, Lecha, Lechi a z tego co mi mówili to w tym roku będzie widoczne na F1 , Moto GP , RedBull gdyż Lyco czy jak tam to sie nazywa będą oficjalnym sponsorem tych imprez. Owszem nie ma 1 mld klientów jeszcze na świecie, jest 12 czy 13 mln, ale będzie i 1 mld, może nie w terminie co to wszyscy "zapraszający na spotkania" mówią , może 5 lat póżniej no i co z tego

. Ja używam aplikacji w telefonie a z tego co mi mówili to kiedyś faktycznie były też karty , a jeszcze kiedyś dawno dawno temu to zbierali paragony (lol) i ręcznie liczyli cashback ! W Norwegii Cashback jest zabroniony a w ZEA picie alkoholu , co kraj to obyczaj. Pozdrawiam.
PS. Na co mam zwrócić uwagę jeśli chcę zarabiać pasywnie w necie ale nie mam pojęcia o HTML.