I znowu długo tutaj się nie wypowiadałem, to przez to że ostatnio było mało czasu na robienie czegokolwiek nowego, a nie chciałem w kółko tylko wklejać tego samego

Studia, święta, inne imprezy i ciężko z czasem na zarabianie w internecie, dniówki w tym czasie wyglądały mniej więcej tak:
czyli jak widać raz lepiej, raz gorzej, ale jak na to że nie robiłem nic od ok 2 tyg to jest super, wszystko z eForsy - chwilowo tylko tutaj miałem podpięte swoje linki z subskrypcji, ale zobaczymy, możliwe że wrócę niebawem do myLead, jako że powoli ten serwis odżywa

Choć przyznam, że te podwójne weryfikacje + odnowienia na eForsie robią robotę, no i też wprowadzili Net30, zaległe wypłaty mam już na koncie.
Jak wcześniej pisałem tutaj, jak i z paroma osobami prywatnie wszedłem też w nowy biznes, pierwsze dolary już zarobione, tworze stronę pod niego, audyt wygląda na razie tak:
na razie wrzucone są dwa autorskie artykuły, strona widnieje już w google ale jako takiego ruchu jeszcze na niej brak, z czasem planuję ją rozwinąć i bazować swój zarobek właśnie na niej

Póki co to by było tyle z nowości, mam dwa dni na ogarnięcie sobie praktyk z uczelni i tym póki co muszę się zająć :/ może ktoś z okolic Rzeszowa jest w stanie mi pomóc?

Pozdrawiam