Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!] » Ponad 4 000 użytkowników przed startem!

Autor Wiadomość
RE: myrevchase [Zarabiaj bez inwestycji!]
Sprawdź:
Witam Smile Zainteresował mnie program jednakże potrzebowałbym małej pomocy dydaktycznej ShuQi. Czy mógłbyś do mnie napisać na GG: 39603223 ? W zamian oczywiście zarejestruje się z Twojego linku Smile
Więc wrócił. W sumie głupotą by było zamknąć program z groszowym zyskiem 16k $$ bo admin może go wielokrotnie pomnożyć jak tak dalej pójdzie i program będzie cieszył się popularnością.
Niby strona wróciła, ale 01:00 wyklikałem reklamy, a naliczeń ni ma. Ktoś się spotkał z czymś podobnym? Smile
Luser Jakże miło że wszedłeś z refflinka Wink......

Odpowiedź znajduję się w wcześniejszych postach na Twoje pytanie.
Ktos mi to przyblizy tez z refa sie zarejestruje. prosze na pw
@shuqi A dlaczego miałbym wejść z reflinka? Temat założyłeś ty, ale nie tylko twoi refferale mogą w nim zadawać pytania i nie tylko ty możesz na nie odpowiadać Wink......
Luser Chociażby dlatego że to forma podziękowania która Ciebie nie kosztuje nic Wink Ale jak widać jak kraj nasz długi i szeroki, osób które miałby coś dać, nie dadzą a wolą wyrzucić nie brakujeWink
(03-12-2016 15:16)Luser napisał(a):  @shuqi A dlaczego miałbym wejść z reflinka? Temat założyłeś ty, ale nie tylko twoi refferale mogą w nim zadawać pytania i nie tylko ty możesz na nie odpowiadać Wink......

Typowo polskie zachowanie Smile
Glosy: ShuQi (+1)
Zabawne jak szybko założyliście, że zarejestrowałem się tam dzięki temu tematowi Big Grin. Nie "podziękowałem", bo nie miałem za co, nie poprowadziłeś mnie przecież przez proces rejestracji, wpłaty bitcoinów, kupna adpacków, nie pomagałeś mi w zasadzie z niczym, prawda? A "typowo polskie" i "jak kraj nasz..." to schowajcie proszę do kieszeni i nie róbcie offtopu Smile. Forum jest do zadawania pytań i udzielania odpowiedzi. Jak boli- odpowiadać nie trzeba.
No na próbę 02.12 wpłaciłem 2$. Jak narazie pending
Wątek zamknięty