Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Streetspotr zarabianie z telefonem » wykonywanie zadań typu tajemniczy klient

Autor Wiadomość
RE: Streetspotr zarabianie z telefonem
Sprawdź:
tak jest niedopracowana apka , niektóre zadania na poczatku nie były przetłumaczone i zamiast po polsku to były po angielsku lub niemiecku ;/

fato, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
Dziś zostało zaliczone moje pierwsze zadanie, mimo wszystko figure dalej na liście więc podejrzewam że można je wykonać kilka razy w róznych lokalizacjach

[Obrazek: AeaLvkh.png]

Smile
Podeślesz linka na PW? Android Smile

Miczek, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2011.
Poszło PW. Aplikacja cały czas się rozrasta także zachęcam, stawki też są większe w porównaniu do np. Roamlera
Poproszę o link na PW Smile
Proszę o link na pw
To i ja poprosze o link na pw (android)
też poproszę (android)
Wy nabijacie posty czy co?
Wystarczy wpisać Streetspotr wpisać w google play facepalm
A ja po pierwszych dwóch próbach (nieudanych) wykonania pierwszego odpłatnego zadania trochu zwątpiłem. Pierwsze zadanie to zdjęcia stoiska GoPro i odpowiedzi na kilka pytań dot. stoiska. Pojechałem wczoraj, wykonałem zadanie...a dzisiaj rano odrzucili. Powód ? "Otrzymaliśmy już raport z tego sklepu". Okej, więc skoro otrzymaliście to po co kazaliście tam jechać i robić zadanie ?... coś nie halo. Tym bardziej, że dzisiaj pojechałem do innego sklepu, aby spróbować raz jeszcze wykonać zadanie i tym razem jeszcze przed jego podjęciem wyświetlił się komunikat, że w ten spot został już zrobiony... Jakoś średnio mi się to widzi.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: