Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziś zostało zaliczone moje pierwsze zadanie, mimo wszystko figure dalej na liście więc podejrzewam że można je wykonać kilka razy w róznych lokalizacjach
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2016 11:46 przez ma_ko.)
A ja po pierwszych dwóch próbach (nieudanych) wykonania pierwszego odpłatnego zadania trochu zwątpiłem. Pierwsze zadanie to zdjęcia stoiska GoPro i odpowiedzi na kilka pytań dot. stoiska. Pojechałem wczoraj, wykonałem zadanie...a dzisiaj rano odrzucili. Powód ? "Otrzymaliśmy już raport z tego sklepu". Okej, więc skoro otrzymaliście to po co kazaliście tam jechać i robić zadanie ?... coś nie halo. Tym bardziej, że dzisiaj pojechałem do innego sklepu, aby spróbować raz jeszcze wykonać zadanie i tym razem jeszcze przed jego podjęciem wyświetlił się komunikat, że w ten spot został już zrobiony... Jakoś średnio mi się to widzi.