Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W Rostovie zawieszony jest najlepszy strzelec z poprzedniego sezonu, oraz są w poważnych kłopotach finansowych. Sądzę, że czas na pierwsze zwycięstwo drużyny z Petersburga.
W Rostovie zawieszony jest najlepszy strzelec z poprzedniego sezonu, oraz są w poważnych kłopotach finansowych. Sądzę, że czas na pierwsze zwycięstwo drużyny z Petersburga.
3:2. Zwrot.
Na Live cuda można było łapać. Moim zdaniem wynik sugeruje, że info o sytuacji finansowej mógł być tutaj kluczowy, ale na żywo nie oglądałem więc bez wniosków. http://www.flashscore.pl/mecz/MuttXhIq/#...niec-meczu
Zavrc są w poważnych kłopotach finansowych. Z klubu odeszło kilku ważnych graczy:
- Karamatić
- Tisma
- Salamun
- Ranilović
- Mużeku
- Dodieku
W tym meczu będą występować młodymi zawodnikami.
- Pistilli
- Lamoureux
- Lee
- Bergman
- Dalhuisen
- Gron
- Binderup
- Frazee
Co do nowych nabytków tylko Bruggisser oraz Andersen można uznać za udany transfer, reszta nowych nabytków to młodzi zawodnicy.
Co do Zug, jest to jeden z najlepszych zespołów w Szwajcarii. Mają bardzo doświadczonych zawodników i kompletny zespół. Spodziewam się ich zwycięstwa.
- Pistilli
- Lamoureux
- Lee
- Bergman
- Dalhuisen
- Gron
- Binderup
- Frazee
Co do nowych nabytków tylko Bruggisser oraz Andersen można uznać za udany transfer, reszta nowych nabytków to młodzi zawodnicy.
Co do Zug, jest to jeden z najlepszych zespołów w Szwajcarii. Mają bardzo doświadczonych zawodników i kompletny zespół. Spodziewam się ich zwycięstwa.
Granit to drużyna, która jest materiałem do 2 ligi. Sprzedali wszystkich swoich najlepszych piłkarzy. W zamian musieli wypożyczać zawodników, oraz podpisać kontrakty z graczami z 2 ligi. Dodatkowo w dzisiejszym meczu zawieszonych jest 2 środkowych obrońców.
Zhodino jest znacznie lepszym zespołem. W tym meczu upatruje ich zwycięstwo minimum dwoma bramkami.
Granit to drużyna, która jest materiałem do 2 ligi. Sprzedali wszystkich swoich najlepszych piłkarzy. W zamian musieli wypożyczać zawodników, oraz podpisać kontrakty z graczami z 2 ligi. Dodatkowo w dzisiejszym meczu zawieszonych jest 2 środkowych obrońców.
Zhodino jest znacznie lepszym zespołem. W tym meczu upatruje ich zwycięstwo minimum dwoma bramkami.