Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Bardzo spodobał mi się program Kairos Planet.
Tylko dlaczego to ja muszę im najpierw zapłacić by oni zechcieli moje miejsce wykorzystać ?
Chętnie udostępniłbym nawet cały mój HDD ale dlaczego najpierw muszę za to zapłacić 10 tyś. złotych ?
Trochę to dla mnie niezrozumiałe.
Zna ktoś może powód ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2016 16:20 przez neolistic.)
Ponieważ pieniądze jakie są wpłacane są inwestowane na rozwój firmy, np telefon z szyfrowaniem, router 3G/4G z szyfrowaniem a za to jeszcze dostajesz coś tam od firmy, jest to też przedstawione w 1 poście.
Z przyjemnością chciałbym poinformować wszystkich inwestorów oraz waszych partnerów iż firma Delston Capital Inc. zmienia swój status z spółki na status Brokera Maklerskiego a co za tym idzie od dzisiaj w firmie zaczyna się przeprowadzanie audytu Finansowego i Bezpieczeństwa w celu ustalenia dokładnej kondycji firmy, audyt ten jest wymagany do uzyskania takiego statusu w związku z czym wszystkie wpłaty i wypłaty będą wstrzymane do 12.06.2016, po tym terminie zostaną wprowadzone najważniejsze zmiany:
- odświeżenie strony łącznie z dostępem z aplikacji na system Android oraz ios (aktualnie w weryfikacji przez Apple)
- szerszy zakres dostępnych Systemów Płatności oraz uruchomienie dodatkowych rachunków bankowych (dla wpłacania i wypłacania środków)
- zniesienie ograniczeń dla wypłaty środków
- przeniesienie właścicieli udziałów (akcji) do statusu wspólników (z możliwością otrzymywania dywidendy od przychodów spółki)
oraz szereg mniejszych zmian na korzyść inwestorów
Dlatego też spółka Delston Capital Inc. prosi wszystkich partnerów i klientów o zrozumienie w danej sytuacji, niemniej wszystkie przelewy wewnątrz bedą działać normalnie i bez ograniczeń.
Mam pytanie - jaka jest minimalna kwota z jaką można wejść w program Delston? Chcę najpierw sprawdzić jak to wszystko działa, a mam taką zasadę, że na początku mogę zainwestować taką kwotę, jaką jestem gotów stracić
W tej chwili firma zmieniła programy inwestycyjne i są pytania jakie są warunki ponieważ zmienił sie status na broker maklerski dlatego wszystkie dokładne informacje bedą przekazane na koniec tego tygodnia
Tak, wszystkie inwestycje zostały zablokowane. Tak jak Basteks napisał, trzeba czekać na informacje co dalej. Jak będzie wiedział coś więcej to da znać. Z tego co wiem to platforma działa normalnie. Nowa strona według mnie to porażka. Nie czytelna i pełno rosyjskiego w wersji angielskiej. Zobaczymy jak to będzie.