Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przepraszam,3 dni temu założyłem konto na Pray4Bucks a konot PayPal jakieś 2 tygodnie temu.Na stronie Pray4Bucks uzbierałem już 6$ i teraz mam pytanie,czy mógłby ktoś krok po kroku wyjaśnić jak mam wypłacić te pieniądze? Gdyż gdy próbuje to zrobić strona każe mi podać PIN który nie wiem skąd wziąść bo jak już mówiłem jestem nowicjuszem i potrzebuje wprowadzenia,dziękuje za pomoc.
Właścicielem serwisu jest ta sama osoba co heavenspaid and snapclickprofit (info z forum amerykańskiego). Jeśli tak to będą problemy za jakiś czas i spory
Cytat:We are currently moving to a much more powerful and dedicated server. Please give us a few hours to get everything up and running on the new server!
**NOTE: All of your balance, credits, etc. will be saved. Do not worry!