Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No wypełniłem a czy im przypasował Ja mam mało ankiet Z toluny to nigdy nie miałem, a z Your Survey mi nie działają bo trzeba tam na początku podać dane podaje je po czym mi je kasuje i moge znowu to uzupełnić nie mogę przejść tak jakby do drugiej części.
(02-03-2016 00:37)Fox90 napisał(a): No wypełniłem a czy im przypasował Ja mam mało ankiet Z toluny to nigdy nie miałem, a z Your Survey mi nie działają bo trzeba tam na początku podać dane podaje je po czym mi je kasuje i moge znowu to uzupełnić nie mogę przejść tak jakby do drugiej części.
Z YourSurveys też mi rzadko zalicza. Wczoraj na YS zadali mi pytanie czy posiadam "latający dywan", odpowiedziałem, że nie i odrzuciło mi ankietę.
(02-03-2016 00:37)Fox90 napisał(a): No wypełniłem a czy im przypasował Ja mam mało ankiet Z toluny to nigdy nie miałem, a z Your Survey mi nie działają bo trzeba tam na początku podać dane podaje je po czym mi je kasuje i moge znowu to uzupełnić nie mogę przejść tak jakby do drugiej części.
Z YourSurveys też mi rzadko zalicza. Wczoraj na YS zadali mi pytanie czy posiadam "latający dywan", odpowiedziałem, że nie i odrzuciło mi ankietę.
Bo tam trzeba miec latajce dywany zeby zarobic zart mi tez na clixsense rzadko w ogole ankiety wchodze... Pomijajac ze ostatnio tam rzadko zagladam
U mnie przed momentem zaliczone dwie ankiety na ClixSense! Jedna z CINT za $1, a druga z YourSurveys za $0,80! Lecę wykonać resztę zadań i wpadnie znowu bonusik, tak samo jak wczoraj! Miesiąc zaczął się super, oby tylko tak dalej!