Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
5zeta.pl » 5zeta.pl

Autor Wiadomość
RE: 5zeta.pl
Sprawdź:
COś się dzieje z 5 zeta czy tylko ja nie mogę się zalogować

Nie masz uprawnień by przeglądać tą stronę!

Podana strona nie istnieje, nie jesteś zalogowany lub nie posiadasz odpowiednich uprawnień.

sircreed, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2016.
Nie tylko Ty. Podobno wyczyszczenie ciasteczek ma pomóc, ale mi na komórce nie pomogło, a na kompie mogę się logować.
I jak nadal wypłacalna , bo nie wiem czy się interesować ?
Witam , z tej strony loryn222 właściciel 5zeta.pl i 3zeta.eu od tego miesiąca wracam do swoich serwisów i będę powoli zlecać wypłaty aż nie wypłacę wszystkich zaległych . Pozdrawiam i życzę miłego dnia Smile
Dziś zostały zrealizowane 3 wypłaty na sumę 23zl ( 11zl , 6zl , 6zl )
Wlasnie zostaly zrealizowane 3 wyplaty na sumę 33zl ( 11zl , 11zl , 11zl )
Wszystkie zaległe jak i nowe wypłaty zostały zrealizowane na 5zeta.pl

Suma dziś zrealizowanych wypłat to okolo 300zl
Kolejna wypłata zrealizowana . Zapraszam następnych
Właśnie zostały zrealizowane 3 nowe wypłaty na sumę 33 zł ( 3x 11 zł ) . Zapraszam następnych chętnych Smile

AKTUALIZACJA !!!

Stawka za UV zostaje podniesiona z 8 punktów do 16 punktów czyl;i za dostarczenie 1000UV zarobisz 16000 punktów czyli 16 groszy .
Suma zrealizowanych dziś wypłat to 28zl ( 2x11zl , 1x6zl .
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: