Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wam też tak się dzieje, że jak wypłacacie Satoshi to jak macie poniżej 200k to musicie pisać to supportu, żeby ręcznie dali bo jak tak mam 2 razy ponad 200k wypłacałem i instant a jak wypłacałem mniejsze kwoty to pisałem to supportu.
Bez problemu wypłacałem kwoty które widnieją w pierwszym moim poście o tym programie. Tylko raz miałem problem, jednak support bez problemu wypłacił po kilku godzinach.
(18-10-2015 07:16)karasiun napisał(a): Caly czas wyskakuje mi An error occurred: Please use only valid characters for the amount! ,
A satów do wypłaty ponad mln :-D
(14-10-2015 13:47)msdaniel napisał(a): jeżeli wyskakuje ci taki komunikat to wpisujesz kwotę z kropkami lub z przecinkami,wpisz bez znaków i będzie ok
to musisz próbować do skutku,a po drugie na stronie pisze jeżeli nie da się wypłacić i pokazuje się się pusta strona to trzeba po 15min próbować,przeciążenie serwerów "podobno" ja rano o 4 rano wypłaciłem bez problemu a teraz się nie da,zapewne siedzi masę ludzi.