Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
UltimateGPT - dziennie 0.60$+ » minimum 0.10$ Lepszy niż AyuWage

Autor Wiadomość
RE: UltimateGPT PŁACI INSTANT
Sprawdź:
Gratulacje!! Pięknie jak na początek. Huh
Bardzo mi przyjemnie jak moje refy zarabiają i to nie tylko ze względu na prowizję jaką dostaję, bo jest ona mikroskopijna ale lubię jak ktoś z mojego polecenia też zarabia.

Wpadnie, wpadnie około 22.00 powinno być jakieś 10+centów
Witam. Potwierdzenia moich 2 wypłat Big Grin. Polecam, bo działa i zawsze można się dorobić. Jednocześnie mam do Was pytanko. Ja 0.24 $ zarobiłem w 2 dni klikania... Czy da się zarabiać więcej dziennie, gdy zdobędziemy wyższy poziom ? I jak tak to jak zdobyć ten większy poziom ?

Zdjęcie:
[Obrazek: potwierdzenia.jpg]
Wczoraj i dzisiaj było bardzo dużo do klikania, oby tak zostało.
Reklamy pojawiają się dwa razy dziennie około 10-tej i 22-giej. Nie wiem jak się nie wyklika tych z rana czy przepadają, jak długo są ważne.
Jeśli chodzi o wyższy poziom to, niestety nie mogę tego rozszyfrować, też jestem tym zainteresowana. Spróbuję napisać do admina.

Napisałam do supporu jak zdobyć wyższy poziom i odpowiedź przyszła błyskawicznie. Niestety dla nas jest to nieosiągalne. smutny
Tłumaczone na Google Chrome
Aby wyrównać musisz wypełnić ofert u offerwalls, które są warte 10 punktów lub więcej i dotyczą użytkowników, którzy pozostają ofert aktywne i pełne codziennie na miejscu. Przez wykonanie 10 regularnych ofert offerwall, które mają wartość punktu 10 lub wyższy, otrzymasz 50 punktów za darmo dodana do konta, a otrzymasz 20% od zarobków skierowania.
Ja zarobiłem 0.68$ w 2 dni Tongue

Tutaj zarabiam:
http://csl.ink/1m4y
Mówiłam, że wieczorem będzie 10+ i już mam , czyli dzisiaj jak na razie 0.44$ Huh
Przed chwila zleciłem pierwszą wypłatkę, dam znać jak dojdzie.
Ja już 2 razy wypłaciłem xD

Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka

Tutaj zarabiam:
http://csl.ink/1m4y
A jakieś inne zadania robicie, że aż tyle zarabiacie?
No ja tylko minutte stuff i dziś podżarło w zakładce EX.
(12-10-2015 14:22)Leos2011 napisał(a):  A jakieś inne zadania robicie, że aż tyle zarabiacie?
No ja tylko minutte stuff i dziś podżarło w zakładce EX.

Niestety tylko MinuteStaff daje zarobić.
Chyba nasze zarabianie się skończyło smutny, weszłam w MinuteStaff a tam taki komunikat
MinuteStaff została usunięta tymczasowo, prosimy spróbować później
Wątek zamknięty