Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI
(21-09-2015 11:38)Artinesse napisał(a): Myślę, że jest problem z odpowiedziami na te pytania, które trzeba uzupełnić przy rejestracji.
Standardowe pytania, najlepiej napisz tam zgodnie z prawdą jak chcesz promować ich oferty i jakie masz doświadczenie. Ja nawet nie musiałem podawać żadnego bloga. Jeśli masz kłamać najlepiej się nawet nie rejestruj
Mnie przyjęli w ciągu kilku godzin (ale to nie moja pierwsza sieć mobile). Ładna konwersja na poziomie 35-40% a jeszcze muszę wszystko zoptymalizować.
RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI
Właśnie na one.com są domeny za darmo bym wykupił, ale kasy nie mam a ostatnio funhub mi nie wypłacił kasy za ruch motywowany. Pomyliłem się i pierwsze lady wpadli z yt zamiast z strony
A one.com każe mi podpisać fakturę
Oczywiście zakładałem na fake dane ale potrzebna jest drukarka i dopiero podpisac
Choć na tablecie podpisałem ale niezbyt estetycznie nwm czy przyjmą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2015 17:52 przez PaidMoney.)