Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Transakcja nie calkiem poszla po mojej mysli ze wzgledow $$$ na ZŁ i jedynym problem byly tutaj niekorzystne kursy na platformach.
Ustalilem że ze swojego Skrilla posylam XXX $ kwote i że na Paypal dostane kwótę ZZ $. Użytkownik się zgodził a następnie wysłał mi inna kwotę YYY ZŁ która była SPORO mniejsza od tej ZZ $ , bo stwierdził że jednak mu się nie opłaca ...
No ale halooo, to było już po zatwierdzeniu obustronnie warunków i po tym jak ja wykonałem swoją część umowy.
Ogolnie polecam uzytkownika pod wzgledem WYKONANIA przelewu lecz nie jestem zadowolony z przeprowadzonej transakcji
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2015 19:15 przez tomek019.)
Zgadzam się, tak jak napisałeś w pierwszym zdaniu ''byly niekorzystne kursy na platformach'' wiec co ja na to mogę poradzić?
czy to ode mnie zależy? no niee sam dobrze wiedziałeś że wysyłasz w $ a ja mam konto w PLN więc było to do przewidzenia...
wiec sory ale nie do mnie pretensje..
(15-12-2015 00:17)adis663 napisał(a): Zgadzam się, tak jak napisałeś w pierwszym zdaniu ''byly niekorzystne kursy na platformach'' wiec co ja na to mogę poradzić?
czy to ode mnie zależy? no niee sam dobrze wiedziałeś że wysyłasz w $ a ja mam konto w PLN więc było to do przewidzenia...
wiec sory ale nie do mnie pretensje..
Skoro zaakceptowałes warunki , trzeba bylo ich dopelnic lub napisac ze niestety nie da sie tak i bedzie inaczej przed rozpoczeciem transakcji czyz nie ?