Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
zamknięty

Autor Wiadomość
RE: WYMIANA: Bank, Skrill, PayPal doładowania tel. SZYBKIE PRZELEWY!
Sprawdź:
Czy jest możliwy z toba kontakt SKYPE ?

Stalker, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
RE: WYMIANA: Bank, Skrill, PayPal doładowania tel. SZYBKIE PRZELEWY!
polecam bezproblemowo Wink

Nowe świeże fan page : https://zarabiam.com/Temat-swieze-fan-pa...art-159894

Wesprzyj mnie : https://neoskip.com/E6GheSj
Glosy: adis663 (+1)
RE: WYMIANA: Bank- PayPal, Skrill, doładowania tel. SZYBKIE PRZELEWY!
Również polecam, szybko i bezpiecznie Smile
Transakcja nie calkiem poszla po mojej mysli ze wzgledow $$$ na ZŁ i jedynym problem byly tutaj niekorzystne kursy na platformach.
Ustalilem że ze swojego Skrilla posylam XXX $ kwote i że na Paypal dostane kwótę ZZ $. Użytkownik się zgodził a następnie wysłał mi inna kwotę YYY ZŁ która była SPORO mniejsza od tej ZZ $ , bo stwierdził że jednak mu się nie opłaca ...
No ale halooo, to było już po zatwierdzeniu obustronnie warunków i po tym jak ja wykonałem swoją część umowy.
Ogolnie polecam uzytkownika pod wzgledem WYKONANIA przelewu lecz nie jestem zadowolony z przeprowadzonej transakcji Lol
Zgadzam się, tak jak napisałeś w pierwszym zdaniu ''byly niekorzystne kursy na platformach'' wiec co ja na to mogę poradzić? Rolleyes
czy to ode mnie zależy? no nieefacepalm sam dobrze wiedziałeś że wysyłasz w $ a ja mam konto w PLN więc było to do przewidzenia...
wiec sory ale nie do mnie pretensje..
RE: WYMIANA: Bank- PayPal, PayPal- Bank, Skrill, doładowania tel. SZYBKIE PRZELEWY!
Polecam Adis663 szybki, rzetelny, uczciwy.
RE: WYMIANA: Bank- PayPal, PayPal- Bank, Skrill, doładowania tel. SZYBKIE PRZELEWY!
(15-12-2015 00:17)adis663 napisał(a):  Zgadzam się, tak jak napisałeś w pierwszym zdaniu ''byly niekorzystne kursy na platformach'' wiec co ja na to mogę poradzić? Rolleyes
czy to ode mnie zależy? no nieefacepalm sam dobrze wiedziałeś że wysyłasz w $ a ja mam konto w PLN więc było to do przewidzenia...
wiec sory ale nie do mnie pretensje..

Skoro zaakceptowałes warunki , trzeba bylo ich dopelnic lub napisac ze niestety nie da sie tak i bedzie inaczej przed rozpoczeciem transakcji czyz nie ? Undecided
Wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo polecam.
Szybko, bez problemów, polecam Wink
legit, polecam.