Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk
Sprawdź:
Ale wy tu mowicie o samowolce ? czy zatrudnieniu ? bo bez wlasnej dzialanosci gospodarczej to naprawde kiepsko to widze no chyba ze to jakies grosze są ...
RE: [PORADNIK] Jak zarobić kilkadziesiąt złotych w twojej okolicy w bardzo krótk
(20-06-2015 11:04)Nimfo napisał(a): Ale wy tu mowicie o samowolce ? czy zatrudnieniu ? bo bez wlasnej dzialanosci gospodarczej to naprawde kiepsko to widze no chyba ze to jakies grosze są ...
Uwierz, nikt nigdy nie przyczepi się o podatki w naszym wypadku
No chyba, że postawisz gdzieś stragan.. Ale to odradzam
(20-06-2015 11:45)xTKSD napisał(a):
(20-06-2015 11:04)Nimfo napisał(a): Ale wy tu mowicie o samowolce ? czy zatrudnieniu ? bo bez wlasnej dzialanosci gospodarczej to naprawde kiepsko to widze no chyba ze to jakies grosze są ...
Uwierz, nikt nigdy nie przyczepi się o podatki w naszym wypadku
No chyba, że postawisz gdzieś stragan.. Ale to odradzam
@GetGifts
Graty
@[xTKSD]
Dzięki za graty ale teraz chcę zamówić format A4 ale grubość 3 cm zgadałem się z jednym z forum i za 5-7 zł sztukę oferuje CENZURA A4 grubość 3 cm te 3-4 mm nie łatwo sprzedać ale się da a serca i koła i trójkąty mogą być grubości 3-4 mm
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2015 11:54 przez GetGifts.)
(20-06-2015 11:49)GetGifts napisał(a): Dzięki za graty ale teraz chcę zamówić format A4 ale grubość 3 cm zgadałem się z jednym z forum i za 5-7 zł sztukę oferuje CENZURA A4 grubość 3 cm te 3-4 mm nie łatwo sprzedać ale się da a serca i koła i trójkąty mogą być grubości 3-4 mm
(20-06-2015 12:16)fusek napisał(a):
(20-06-2015 11:49)GetGifts napisał(a): Dzięki za graty ale teraz chcę zamówić format A4 ale grubość 3 cm zgadałem się z jednym z forum i za 5-7 zł sztukę oferuje CENZURA A4 grubość 3 cm te 3-4 mm nie łatwo sprzedać ale się da a serca i koła i trójkąty mogą być grubości 3-4 mm