Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nwm co się dzieje od wczoraj każde konto które założę na fb potwierdzę aplikacją niby wszystko ok ale bez niczego po 10-20min wyskakuje weryfikacja dowodem osobistym na każdym założonym koncie wychodzi na to że nie mogę kompletnie założyć konta. Wiecie może co jest grane i jak temu zaradzić ?
weider91 w tej aplikacji nie ma nieskończenie wiele numerów, niektóre mogą być zużyte
Ale mam pytania
Tobie jak się wylogowujesz to nie wyskakuje błąd, tak że nie można się zarejstrować (przy zakładaniu drugiego konta)?
Nie wyskakuje Ci na fb, że numer jest nieprawidłowy (numer z aplikacji textplus)?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2015 09:54 przez PaidMoney.)
Własnie drugi raz konta nie mogę założyć od razu, wyskakuje błąd. Dopiero jak usunę apke zainstaluje ponownie, to wtedy mogę założyć następne konto. Na FB wyskakuje, że jest użyty do innego konta, nic nie wyskakuje, że jest nieprawidłowy.