Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-05-2015 17:35)rozekrr napisał(a): Owszem zgodzę się, ale od tego jest kontakt z programistą żeby sobie ustali kiedy projekt będzie gotów do wydania, Wy wczoraj obiecaliście a dziś zdanie zmieniacie, a to nie wróży dobrze o prawdomówności, sami rozumiecie
Program Stream miał wyjść dzisiaj, lecz wdrożyliśmy do niego kilka dodatkowych funkcji które ułatwią Wam promowanie oraz zwiększą konwersję.
Z przyjemnością informujemy o dodaniu nowego programu iPhone 6! Zachęcamy do intensywnej promocji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2015 19:19 przez AirCash.)
(04-05-2015 17:35)rozekrr napisał(a): Owszem zgodzę się, ale od tego jest kontakt z programistą żeby sobie ustali kiedy projekt będzie gotów do wydania, Wy wczoraj obiecaliście a dziś zdanie zmieniacie, a to nie wróży dobrze o prawdomówności, sami rozumiecie
Program Stream miał wyjść dzisiaj, lecz wdrożyliśmy do niego kilka dodatkowych funkcji które ułatwią Wam promowanie oraz zwiększą konwersję.
Z przyjemnością informujemy o dodaniu nowego programu iPhone 6! Zachęcamy do intensywnej promocji.
No iPhona mogę spróbować. Nie jestem jakimś top earnerem ale na iphonie coś mi tam wpadało, a program widzę ładny
Paypal będzie stwarzał problemy nie polecam na start bo zepsuje wam opinie jak zatrzymają płatności i będą żebrać o informacje szczegółowe za co to
Zróbcie rewolucje i wypłacajcie w BTC xd
(05-05-2015 08:42)Gift Wallet napisał(a): Paypal będzie stwarzał problemy nie polecam na start bo zepsuje wam opinie jak zatrzymają płatności i będą żebrać o informacje szczegółowe za co to
Zróbcie rewolucje i wypłacajcie w BTC xd
Z tego względu właśnie nie jest nam na rękę zrobienie płatności PayPal.
(04-05-2015 16:26)rozekrr napisał(a): Czyli kolejny serwis jak 4Lead który tylko dużo pisze a mniej robi.
Wczoraj wręcz miałem zapewnienie że jutro max. dziś będzie dodany Stream, a dziś już nie ma pewności.
Rada na przyszłość, nie obiecywać, skoro się wie że słowa się nie dotrzyma... Trudno
Na prośbę wielu z Was, program Stream został uruchomiony i już jest gotowy do intensywnej promocji
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2015 09:25 przez AirCash.)