Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(02-05-2015 10:12)suchy0001 napisał(a): Panu Sayerowi juz dziękujemy za czujność.
Rejestracja zaraz znowu będzie działać
Tapatalk xperia z2
Co z regulaminem słowo w słowo taki sam jak na mylead ?
Przestań się już poniżać człowieku, pieprzysz głupoty, a sam nic lepszego nic być nie zarobił. Twój dziennik żebraka ukazuje twój poziom inteligencji, jak widać jest zerowy. Nie hejtuj człowieku, idź tam rozsyłaj linki z filestuba, elo.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2015 10:26 przez Money..)
(02-05-2015 10:24)KKamil897 napisał(a): 1 dzień i już awaria ;>
Co w związku z tym? Polecam na własną rękę zrobić taki serwis, a potem pisać głupoty. Interfejs bardzo wygodny, ponadto jeżeli suchy ma z tym coś wspólnego to nikt więcej nie musi mnie przekonywać
(02-05-2015 10:24)KKamil897 napisał(a): 1 dzień i już awaria ;>
Co w związku z tym? Polecam na własną rękę zrobić taki serwis, a potem pisać głupoty. Interfejs bardzo wygodny, ponadto jeżeli suchy ma z tym coś wspólnego to nikt więcej nie musi mnie przekonywać
Twoje pytanie jest bez sensu mój mistrzu. Najpierw zapraszam na liczne testy serwisu jeśli macie takiego tępego "programistę", a potem reklamujcie serwis
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2015 10:31 przez KKamil897.)
(02-05-2015 10:32)piciaszek napisał(a): Próbuj dalej, nie uda Ci się mnie sprowokować.
Nie próbuję. Po prostu liczę na to że przyznacie się do błędu, zamiast głupio odpowiadać
Bo wydajecie produkt, który tak na prawdę nie jest skończony. Błędy są tak głupie i banalne, że zaczynam wierzyć w to, że żadnych testów nie było. Przypomina mi się historia z myleadem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2015 10:36 przez KKamil897.)