Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj od 1$ do 2$ dziennie, Włączając tylko BOTA
W tym samym czasie grałem, co na pewno "zjadło" więcej prądu niż ten lekki bocik. Ja też nie wierzę w wypłatę, dlatego nie nastawiam vps, ani nie włączam komputera specjalnie pod to, tylko sobie w tle leci i zobaczy się. Podobno właściciel ten co shorte, a tam bany lecą przy próbie wypłaty. Nawet jak do teraz działało to teraz to się zrobi popularniejsze i... No w każdym razie nie jestem dobrej myśli, ale nic nie ryzykuję.
(18-04-2015 12:39)DrPonury napisał(a):
(18-04-2015 12:26)bartheez napisał(a): dokładnie, wyczuwam wiele banów 10 maja
Wydaję mi się że jak do tej pory nie dostałem banu to 10 też nie dostanę
Najczęściej bany przy wypłacie w tego typu serwisach;
Stawki są takie dużo bo to ma służyć raczej zainteresowanym.
Nie bez powodu 3 grosze za samo wejście.
A przecież widget sam w sobie ma skrypt, więc mają prostą sprawę na sprawdzenie.
Spam na OMEGLE wkoncu sie wyczerpie bo zbyt wiele osób juz spamuje wiec sposob nie jest jakis swietny i trafny z tym 1-2$. Bo spamujac kilka h nawet na kilka bocików mozna miec 20 wejsc w tym 10 obejrzy trailer..