Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wspólna inwestycja

Autor Wiadomość
RE: Wspólna inwestycja
Sprawdź:
Dobra. Po upływie 2 tygodni odeślę kasę i będę prosił o zamknięcie tematu.
Odświeżam temat, brakuje mi jednak jednej osoby do inwestycji. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o PW.
Ja czekam jeszcze na potwierdzenie na fb o którym rozmawialiśmy.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Aaaa fakt, zapomniałem. Dziś, max jutro będzie Smile

Edit: Poszło.
Wtorek, środą pieniądze będą odsyłane. Z tego względu, że nie wiem jak się wyrobię czasowo i czy będę w domu.
Jednak zmieniam zdanie. Jak pisałem wtorek, środa zwrot i pytanie czy będzie ktoś chętny aby inwestować dalej?
Cos bardzo czesto zmieniasz zdanie, tak jak pisalem na gg moge ci te pieniadze zostawic d konca kwietnia a potem chce zwrot i zyski zobaczycLol

Lokata 7% !!
Glosy: MoveR28 (+1)
Zależy od mojego humoru pod jakim piszę, mam specyficzny charakter.
Jeżeli ktoś będzie chciał to póki co się nie zamykam. Pisałem tak ze względu na te komentarze itd.
Tak właśnie zauważyłem humor i charakter masz naprawdę wyjątkowyRolleyes
Nie wiem co bierzesz Big Grin Jak robisz że taki procent wykręcasz ale jak do tej pory jestem zadowolony Big Grin

Lokata 7% !!
Jeśli są dowody udanych transakcji, to jestem zainteresowany. Jeśli mógłbyś nitramie się wypowiedzieć, było by pięknie. Big Grin
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: