Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Firesub Scam czy faktycznie problemy z cashbillem??

Autor Wiadomość
RE: Firesub Scam czy faktycznie problemy z cashbillem??
Sprawdź:
Firesub to jeszcze dobry jest, na eforsie brakowało mi do wypłaty dwa smsy premium w strefa18 wysłałem sobie je, co ciekawe przysłali mi że niepoprawna treść, kod nie przyszedł, czyli jednym słowem mnie wyr*chali bez mydła.Xpokerface
Glosy: Duxone00 (+1)
Jak sobie nie radzą i mają tyle roboty to niech zamkną ten serwis Wink
Glosy: dzony11 (+1)
Ale jesteście dziwni temat dotyczy zupełnie tylko firesub'a nie wiem czemu wy wyjeżdżacie z innymi serwisami typu eforsa, moim zdaniem jak checie dyskutować o cięciach eforsy czy innych to załóżcie sobie osobny temat.
Mnie dziwi inna rzecz, sam mam suby w cashbillu i żadnej awarii w tym roku nie było. Poza tym z tego co się dowiedziałem, niemal wszystkie serwisy mają podpięte usługi w cashbillu a na pewno większa ich część (oczywiście mówię o smsach MT (subskrypcjach), a nie MO (smsach premium)) - i u nikogo żadnej awarii w tych dniach nie było. Jestem też ostatnią osobą która chciałaby tworzyć jakąś dramę, po prostu to pierwsza rzecz jaka mi się nasunęła po przeczytaniu tego tematu.

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
Glosy: AndroidPL (+1), michal1498 (+1), Tyrkijt (+1), Liromir (+1), piotrekprorok (+1), DzejkobPL (+1), ado (+1)
Cytat:smsach MO (subskrypcjach), a nie MT (smsach premium)

Odwrotnie, MO - Sms Premium, MT - subskrypcja Smile Ale wiem, że to zwykła pomyłka, bo uczyć Killera faktów o sms'ach to jak ojca uczyć dzieci robić Lol
(12-03-2015 18:03)Killer napisał(a):  Mnie dziwi inna rzecz, sam mam suby w cashbillu i żadnej awarii w tym roku nie było. Poza tym z tego co się dowiedziałem, niemal wszystkie serwisy mają podpięte usługi w cashbillu a na pewno większa ich część (oczywiście mówię o smsach MT (subskrypcjach), a nie MO (smsach premium)) - i u nikogo żadnej awarii w tych dniach nie było. Jestem też ostatnią osobą która chciałaby tworzyć jakąś dramę, po prostu to pierwsza rzecz jaka mi się nasunęła po przeczytaniu tego tematu.

I tyle w temacie,
głupie tłumaczenia o awarii, gdybym miał taki serwis to wiem że też byście to łykali Big Grinbeka
(12-03-2015 18:13)topearner napisał(a):  
Cytat:smsach MO (subskrypcjach), a nie MT (smsach premium)

Odwrotnie, MO - Sms Premium, MT - subskrypcja Smile Ale wiem, że to zwykła pomyłka, bo uczyć Killera faktów o sms'ach to jak ojca uczyć dzieci robić Lol

Racja i poprawiłem się przed napisaniem przez Ciebie posta, ale przyłapać mnie na pomyłce zdążyłeś Smile

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
ja tylko dodam, ze ta firma już nie raz waliła przekręty i to nie tylko w firesub
No i już chyba wszystko jasne w temacie. Po prostu mało im kasy i tyle...
Czy Wy się czegoś nawdychaliście? To, że ktoś napisał, iż nie zauważył awarii i ma być dowód na cokolwiek to jest wręcz śmieszne. I nie ważne czy to killer, siara czy wąski... Paweł jutro zadzwoni do Cashbilla, żeby przedstawili oficjalną informację, bo zaczyna mnie już nudzić ten głupi temat.
Glosy: erykziele12 (+1), Tyrkijt (+1), AnnaKa (+2)
Odpowiedz