Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Intellashares » platforma reklamowa z bonusowym planem RevShare od 17.02.15

Autor Wiadomość
RE: INTELLASHARES - od 17.02, Bądź jednym z pierwszych użytkowników !
Sprawdź:
Żeby móc w ogóle wypłacać trzeba zakupić jakąś aktywacje konta?
Tak, musisz wykupić premium za 10$.

ufo321, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2011.
Z tego co wiem wczoraj osoba wypłaciła bez opłaty członkowskiej. Ale nie mam pewności że i bez opłaty członkowskiej można wypłacać. Bez opłaty członkowskiej można maksymalnie 100 Smart Packów kupić. Opłata wynosi członkowska wynosi 10$ raz na miesiąc można ją opłacić w każdej chwili.
Według zasad jest tak że użytkownicy bez opłaty członkowskiej mogą wypłacać dopiero po 2 tygodniach od rejestracji a użytkownicy z opłatą członkowską od razu.
Ale jak widać admin się jeszcze do końca tego nie trzyma póki co.
Jutro będzie możliwość zgarnięcia dwóch darmowych smart packów!!! Jak ktoś jest z moich refów zainteresowany, niech pisze na priv Smile
jeszcze tak wracając do tych reklam nie da rady wcześniej przedłużyć aktywacji zanim skończy mi się czas?

telefonowykoks, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2015.
Niestety nie. Jak wczoraj powiedzmy kliknąłeś w reklamy o 22 to dzisiaj musisz o od 22, a wcześniej Ci nie zaliczy bo próbowałem.
Jest tylko jedyna możliwość, kupić SURF FREE. I powiedzmy jak ktoś nie będzie mógł wyklikać o 22, a dopiero na drugi dzień, a ma tyle aktywnych smart packów że przez noc by sporo stracił to np kupując SURF FREE o 14 będzie miał do 14 nastepnego dnia naliczania. SURF FREE plan jest opcja kupna na 1 dzień, 7 dni i chyba na cały miesiąc.
---
Chciałbym uświadomić takim użytkownikom którzy rejestrowali się z mojego refa jak: Sebqu, lordczarny, urban07, dawidek95 i tobak84 że dostaliście wszyscy po 2,5$ na start a jeszcze ich nie wykorzystaliście. Szkoda żeby się zmarnowało.
Również Shadow271 i opit122 dostaliście po 2,5$ Smile
Ja tam żadnych 2.5$ nie otrzymałem, pewnie jakoś losowo rozdają, ale mniejsza z tym. Te 20$ do wypłaty skutecznie mnie odstraszyło, bo jak obliczyłem, żeby do tego dojść trzeba klikać przez 333 dni reklamy po 0.003$ Undecided Oczywiście jak ktoś zainwestuje to może liczyć na jakiś tam zysk, ale wiadomo, że nie ma nic pewnego,
Dostaje moja grupa, tzn. moi poleceni. Nie losowe osoby. Tutaj zarabia się na Smart Packach a reklamy póki co dostaje się 2-3 na dzień.
Dzieki za odpowiedz. Przez noc tez nawet spoko naliczalo. Asamer ja wklad w dzien odrobilem.. i teraz packi tez szybko leca na dni. Cos dziwne te obliczenia masz tym bardziej ze tu trzeba zainwestowac przynajmniej 2,5$.

telefonowykoks, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2015.
Glosy: Daniello95 (+1)
Wątek zamknięty